Spill online viking runecraft spilleautomat 2019

Viking Runecraft spilleautomat

Det store flertallet av spilleautomater holder seg til et klassisk layout, med hjul for å spinne og betalingslinjer for å sikte på. Play’n Go er en av de få utviklerne som tør å tenke helt utenfor boksen og skape en ny måte å gamble og vinne stort. Viking Runecraft er et video slotspill som illustrerer denne nye trenden, og dette spillet har noen alvorlige argumenter i sin favør.

Viking Runecraft er et dråpebasert slotspill som spilles på et stort 7×7 rutenett med symboler som etterfylles etter hver seier. Inspirert av de norske guder og deres episke historier sender Viking Runecraft spillere på en tur til Valhalla at de ikke vil glemme når som helst snart. Les vår fullstendige gjennomgang av Viking Runecraft for å se hva du bør forvente.

Så ekte som det blir

Viking Runecraft gjorde et veldig sterkt førsteinntrykk på oss. Så snart vi lanserte spillet, ble vi dypt imponert over det pulserende landskapet i mørke fjell og regnfulle skyer i bakgrunnen. Symbolruten er dekorert med runer og amuletter, med animerte, 3D-guder og gudinner som regelmessig skaper seg under spillet.

Play’n Go-teamet gjorde en fantastisk jobb med å designe Viking Runecraft. Det endelige resultatet er både mystisk og attraktivt, og hver av dine handlinger på skjermen vil utløse lydeffekter og raske animasjoner. Viking Runecraft føles levende, og vi kunne ikke vente med å begynne å spille for å lære mer om de grunnleggende reglene i spillet.

Kaskader av symboler rett foran

Viking Runecraft 7×7-rutenettet er fylt med forskjellige symboler, fra runer til akser, hammere, hjelmer og vikingamuletter. Klynger med identiske symboler utløser en pengepremie, forsvinner og gir plass til nye ikoner for å falle ned og kanskje danne en annen klynge, og så videre. Bruk kommandoknappene til å satse fra 0,10 til 100 poeng per tur, og du er god å gå.

Viking Runecraft kommer med en 96,40% RTP, som ligger innenfor markedets gjennomsnitt og gjør score små symbolklynger ganske enkelt. Den mest verdifulle prisen du kan score i basisspillet er verdt 1000 ganger din line-innsats. Viking Runecraft kommer med den vanlige autoplay-spillmodusen, som vi trodde gjorde hele opplevelsen enda mer spennende enn vanlig.

Guds kraft

Viking Runecraft kommer med noen episke bonusfunksjoner designet for å gjøre spillet enda mer dynamisk enn det allerede er. Du kan gå gjennom flere nivåer og titler ved å rydde ut bestemte mønstre av symboler på rutenettet. Hvert nivå er knyttet til enten Thor, Freya, Odin eller Heimdall, og hver guddom bringer en supermakt til bordet, og legger vilt til hjulene i bestemte mønstre når du minst forventer det.

Bonusmynten på venstre side av nettet spinner etter hver seier, og gir deg sjansen til å låse opp en ekstra pengepremie i prosessen. Etterfølgende klynger tar også opp bonusmåleren, som kan låse opp flere spesialeffekter i prosessen. Når du er fulladet, får du tilgang til Ragnarok-modusen og dens episke x15-vinnemultiplikator.

Ny stil, nye alternativer

Sweet Party fra Playtech er et annet originalt spilleautomat med en slippfunksjon. Til tross for sitt mye lettere univers, følger Sweet Party i hovedsak de samme reglene som Viking Runecraft. Den lavere RTP og fravær av bonuser gjør det imidlertid også et mye mer utfordrende spill generelt.

Egyptisk Rise av Nyx Gaming er et annet originalt spilleautomat. Med 243 måter å vinne, tilbyr spillet mange flere muligheter enn en vanlig spilleautomat med faste betalingslinjer. Du finner en høy volatilitet og få bonuser her, den perfekte oppskriften på en god utfordring.

Et episk spill for ambisiøse gamblere

Viking Runecraft har alle ingrediensene som er nødvendige for å bli en heltidspill. Play’n Go-utviklerne gikk allikevel inn i grafikken, tok litt tid til å utvikle en original gameplay og innlemmet store gevinster og dynamiske bonusfunksjoner på toppen. Legg til noen fryktløse norske guder på toppen, og hva annet er det å spørre?

Husk at Viking Runecraft kan være litt utfordrende først. Forvent ikke å begynne å score store klynger helt fra starten, og prøv å dra fordel av bonusfunksjonene så mye du kan. Viking Runecraft har mye å tilby, og vi hadde en flott tid å prøve å låse opp alle sine mange spesielle funksjoner.

Spill Viking Runecraft spilleautomat gratis og omtale

Viking Runecraft er en Play ‘N Go-tittel som spilles på et 7×7-grid. Tilgjengelig for å spille på alle enheter fra 10p en tur, dette norske tema spillet drar nytte av kaskader, noe som betyr at du kan vinne igjen og igjen fra hver tur. Hver seier belaster måleren som gir deg tilgang til 4 Charge of Destruction-funksjonene – det beste er funksjonen Scorching of Surtr, hvor 3 symboler er satt av og med nærliggende symboler blir også brent. En ny symbolkjerne ser ut til å gi deg en seier. Det er også en Ragnarök-funksjon der du får 1 gratis spin-vinnende med nok symboler, kan gi deg en multiplikator på opptil 15 ganger på seier. Det er 4 gder, og hvis du fjerner et mønster fra hver gud, flytter du til neste nivå og Gud – tilfeldigvis på en ikke-vinnende snurr, gudene kan gi deg funksjoner – tordenguden gir deg opptil 9 symboler og God of Guarding gir deg 1 vill på hver rad for eksempel. Meget volatile, du kan vinne opptil 5000 ganger din innsats på hvert spinn.

Viking Runecraft drives av Play ‘N Go og spilles ut på et 7×7 grid. Spilles på tvers av alle enheter fra 10p til £ 100 per spinn, og dette norske mytologi-temaet bruker en cascading motor som betyr at du kan vinne igjen og igjen fra hver tur som vinnende symboler forsvinner for å gi deg nye.

Visuelt ser Viking Runecraft ut som alle andre Play ‘N Go-titler gjør – et iskledd fjell danner bakteppe med en nordisk kriger til høyre for hjulsettet. Symboler på hjulene, inkludert 5 lavverdige runer, en økse, hammer, halskjede og hjelm. Det er også 4 wild symboler som er representert av norske guder og gudinner (Thor, Odin, Freya og Heimdall).

Som nevnt i innledningen, bruker den en cascading motor – du kan danne vinnende kombinasjoner når du får 5 eller flere symboler i en tilkoblet klase enten vertikalt eller horisontalt. Når du får en seier, forsvinner de vinnende symbolene med nye symboler som faller på rutenettet for å oppta de tomme mellomrom – du kan derfor vinne igjen og igjen fra hver tur. Nye symboler fortsetter å falle så lenge du fortsetter å vinne.

Hver seier vil belaste måleren til siden av hjulsettet – når det er fullt, spiller du 1 av 4 Charge of Destruction bonusfunksjoner. Disse er som følger:

Fury av Fenrir-funksjonen – 4 diagonale linjestykker er skråstilt, 2 linjer fjernes med de andre 2 linjene med symboler som blir det samme symbolet.
Jörmungand-dommen – et utvalg symboler er ødelagt i en ubrutt sti fra 1 ende av rutenettet til en annen. Symbolene på banen er forvandlet til det samme tilfeldig valgte symbolet.
Scorching of Surtr-funksjonen – 3 symboler er satt på brann når brannen sprer seg til et tilfeldig antall nærliggende symboler med de symbolene som er ødelagt. I den brennende klyngen vises en kjerne av nye symboler hver og samme for å gi deg en seier.
Lure av Loki-funksjonen – 2 symboler er valgt. 1 av dem (alle andre forekomster) blir fjernet fra rutenettet – det andre symbolet blir deretter transformert til et annet symbol.
Etter at 1 av 4 Charge of Destruction-bonusfunksjonene spilles ut, kan ladningsmåleren lades opp igjen – når du får 1 charge etter å ha spilt 1 av funksjonene ovenfor, spiller du Ragnarök-funksjonen hvor du får 1 gratis spinn. Du kan også få tilgang til funksjonen ved å lade opp ladeapparatet.

Under Ragnarök-funksjonen forvandler Charge of Destruction til End of the World Bonus meter – hvis du får seire på nok symboler under funksjonen, vil du bli belønnet med en vinnemultiplikator. 20 symboler gir deg en 2x multiplikator med en 3x multiplikator for 40 symboler. 60 symboler gir deg en 5x multiplikator som 80 symboler belønner deg med en utrolig 15x multiplikator på dine seier.

Nå, hvis du ikke får flere gevinster i Ragnarök-funksjonen, kommer 1 av Charge of Destruction-funksjonene til spill – funksjonen avsluttes bare når alle Charge of Destruction-funksjoner har spilt ut hver gang.

Videre kommer Viking Runecraft med 4 forskjellige guder – for å se gudene, må du rydde mønstre av hver Gud. For å slette et mønster må du danne gevinster på de angitte gridposisjonene. Hvis du sletter et mønster, flytter du til neste nivå hvor du møter en annen Gud.

Gaven Gaven-funksjonen som spilles tilfeldig i basisspillet når du har et ikke-vinnende spinn. Denne funksjonen skaper villesymboler for å gi deg flere vinnende kombinasjoner. De er som følger:

Thunder-funksjonen – 5 til 9 tilfeldig utvalgssymboler blir vill.
Visdomens gud-funksjon – 4 wild symboler dannes i 2 par hvor wilds i hvert par er vertikalt ved siden av hverandre.
God of Beauty-funksjonen – Wild symboler dannes i 4 forskjellige klynger i tilfeldig posisjon på det indre 5×5-området. Wilds er skjema 4 om gangen til du får en seier.
God of Guarding-funksjonen – 7 wilds er opprettet med 1 wild som vises på hver rad.
Det er mer! Alle vinnende symboler vil vokse Runes of Valhalla Bonus-funksjonen – det er opptil 5 forskjellige Rune-steinsymbol-vinnende kombinasjoner som skal formes. Hvis du samler minst 1 Rune Stone-symbolkombinasjon og fjerner det aktive aktive mønsteret, utløses funksjonen.

Du får da å snurre et hjul hvor du treffer et hvilket som helst felt med en aktiv og opplyst rune for å vinne det tilsvarende bonusbeløpet. Jo flere symboler de samler, desto bedre er sjansene dine for å vinne bonusbeløpet.

Viking Runecraft kan høres komplisert, men det er ganske enkelt når du snurrer. Jeg fant mine største vinner som kommer fra Guds Thunder-funksjonen og Guds vakthold på grunn av et høyt potensielt antall wilds som er lagt til nettet. Det er en høy variant tittel med maksimale gevinster på opptil 5000 ganger din innsats på hvert tur! Hvis du liker det norske temaet, anbefales Yggdrasil Gaming’s Viking go Berzerk eller Microgaming’s Thunderstruck II.

Bli med de norske gudene i det episke eventyret som venter i Viking Runecraft-sporet. OJO sier denne mytologi-themed spilleautomaten fra Play’n Go er en som ikke må gå glipp av!

Et visuelt imponerende mesterverk komplett med majestetiske iskapper, er Viking Runecraft ikke ditt tradisjonelle videospor. Utstyrt med cascading hjul og 10.000 nivåer, belaster hver seier spillets meter, som kjører deg nærmere de fantastiske bonusfunksjonene. Valhalla venter!

Viking Runecraft Game Funksjoner

Plukk øksen og stroppen på skjoldet ditt. Denne unike 7×7 ekte pengeplassen har en cascading motor. I stedet for å spole hjul som standardspor, forsvinner symboler ved starten av et snurre og regner ned fra oven, lander på plass.

Hvis en seier oppstår, vil vinnende symboler forsvinne, og flere symboler vil falle for å ta plass, noe som potensielt fører til enda flere gevinster!

I tillegg, som du vinner, belaster du måleren til siden av hjulene. Når du er ferdig, får du spille 1 av 4 Charge of Destruction bonusfunksjoner.

Charge of Destruction og Guds gave

Uansett om du utløser raseriet av Fenrir, Jörmungand, Scorching Surtr eller Lure of Loki, vil alle bonusfunksjonene i Charge of Destruction gi deg muligheten til å score noen ekstra gevinster og store utbetalinger. Faktisk vil også Ragnarök-funksjonen fungere hvis du klarer å aktivere masseødeleggelse!

Selvfølgelig ville Viking Runecraft ikke være komplett uten gudene, og du kan utløse gave av gudene tilfeldig i basisspillet uten bonus-symbol som kreves. Det er 4 forskjellige gudfunksjoner, og hver vil gi deg wilds som kan bidra til å vinne flere.

Spill Viking Runecraft-sporet for å klatre på nivåer og se om du kan vinne opptil 5000 ganger din innsats på hvert tur!

Hva handler denne mobilplassen om?
Spilt på et 7 × 7 rutenett og 10 000 nivåer, er dette Viking Runecraft-mobilsporet like mange andre og verdt en spinn, selv om du tror du ikke vil like den.

Vi har mye å komme igjennom, så la oss gjøre et par ting helt klart:

Dette er et Play’n GO mobilspor; det høres ut, ser ut og spiller vakkert. Temaet er akkurat det du forventer av et spill som heter ‘Viking Runecraft’.
Hvis du elsket Gemix spilleautomat, vil du elske Viking Runecraft. Ikke stopp for å lese denne spillanmeldelsen, bare spill.
Fortsatt her? Rett, la oss komme inn på detaljer om hvilke gudelige underverk du finner her.

Spill på flere nivåer med en rekke bonuser

Ikke antar det, fordi det er 10.000 nivåer å komme igjennom, starter fra journeyman, som fører til vikingkrigeren, og slutter i Valhalla, at dette er et spesielt komplisert spill.

Faktisk er den virkelige sjarmen her at den har noen veldig enkle mekanikker – mye enklere enn andre gridspor som for eksempel Cloud Quest.

I hovedsak vil hver klynge med 5 eller flere symboler få deg en seier. Disse vinnende symbolene vil da eksplodere, og flere vil topple fra oven.

Det er 4 bonusvillige funksjoner som holder deg opptatt gjennom Viking Runecraft-slotspassene, pluss en jackpot i spillet som du kan utløse hver gang du går opp på et nivå, og ytterligere 4 bonusfunksjoner utløses hvis du får nok kjedereaksjoner av gevinst .

Alle detaljer i forhold til Ragnarok-bonusen

Alt ovenfor holder deg til å spille. Det er så lett å gå seg vill i disse store norske gudes selskap, at det er godt å minne deg selv, hver gang om gangen, at gevinster egentlig ikke er så imponerende i basisspillet.

Likevel imponerte denne høyvolatilitetsautomaten oss av det faktum at vi ikke bare brydde seg, men akkurat da vi tenkte å forlate, ga det oss en så flammende seier (med over 100 ganger vår innsats) at vi var tilbake til elsker hver tur.

Du vil fortsette å komme tilbake til Viking Runecraft-sporet
Viking Runecraft spilleautomat er et vanskelig dyr å slutte, spesielt ettersom det holder fremgangen din. Så du kan ikke unngå å prøve noen få spinn for å få Thor, Odin eller Loki tilbake på din side hver gang du logger inn på ditt favoritt online kasino.

Et annet øyeblikk av Play’n GO, etter vår mening. Og dette kommer fra gutta som bare likte deres nå kjente Energoonz grid slot.

Det viser seg at vi bare trengte noen dårlige ass-vikinger til å konvertere oss.

(Lucky’s note: Vi sender ut de nyeste og beste kasino bonusene når vi får dem. Ikke gå glipp av, Abonner i dag!)

Viking Runecraft av Play `n GO

Kjemp sammen med gamle norske guder i dette fantastiske online slotspillet av Play `n GO. Viking Runecraft er ikke som noen annen spilleautomat du kanskje har spilt i det siste. Å prøve å beskrive dette spillet krever en annen tilnærming. Det er et 7×7-grid slot. Du vil danne en vinnende kombinasjon hvis du lander 5 samme symboler som er koblet til hverandre. Her har du symboler som er verdt mer enn andre. Jo flere symboler som er festet til hverandre, desto mer vil du vinne! Det som gjør Viking Runecraft så bra, er mengden bonusfunksjoner som legges inn i spillet. Som enhver spilleautomat, kan du velge din innsats før du spiller. Du kan spille for så lite som € 0,10 opp til € 100 per spin.

Typer av guder

For det første er det 4 forskjellige gud i Viking Runecraft. De kan vises i en ikke-vinnende runde og vil prøve å hjelpe deg med å vinne med Wild symboler som deres makt.

Thor
Thor vil slå sin lyn for å skape 5 til 9 Wild symboler på rutenettet.
Odin
Odin vil skape 4 Wild symboler i klynger på to.
Freya
Freya vil lage Wild symboler i fire klynger til minst en vinnende kombinasjon er dannet.
Heimdall
Heimdall vil opprette ett Wild-symbol på hver rad.
Du vil begynne å bruke Thor når du går til Gud, men du har mulighet til å “rydde opp” din Gud. Du kan gjøre dette ved å rydde mønstrene som er angitt på høyre side av skjermen.
Voksende bonus
Hver gang du vinner noe, legges 12% av det beløpet til jackpotbonusen. Når du sletter et mønster, har du sjansen til å vinne den voksende bonusen. Jo flere runestones du har samlet, desto høyere er sjansen for å vinne den bonusen.

Charge of Destruction

Hvis du klarer å rydde 20 symboler i en enkelt spinn, starter du Charge of Destruction. I denne modusen har du 4 forskjellige funksjoner. En er tilfeldig valgt for deg.

Fury av Fenrir

Fire diagonale linjer med symboler er valgt. To av dem vil fjerne og de to andre vil bli forvandlet til samme symbol.
Jörmunggandrs dom
En kjede av symboler blir valgt. De fleste av dem vil bli ødelagt, de andre vil bli forvandlet til det samme symbolet.
Scorching of Surtr
Tre symboler blir valgt. Alle omkringliggende symboler vil bli ødelagt, og de valgte symbolene vil bli bedt om.

Lokke av loki

Alle 2 forskjellige symboler blir valgt. En gruppe vil bli ødelagt, og den andre blir forvandlet til det samme symbolet.

Ragnarök Feature

Ragnarök-funksjonen utløser når du vinner på 20 ekstra symboler etter å ha utløst en Charge of Destruction Feature. Du vil da få alle Charge of Destruction-funksjonene i en fri runde. Du kan forestille deg hvor lønnsomt denne funksjonen kan få. Den beste delen har ikke engang startet ennå. Fordi alle gevinster under Ragnarök-funksjonen vil bli multiplisert med x2, x3, x5 eller x15!

Spill Viking Runecraft gratis

På Winfest kan du prøve dette ganske komplekse videosporet gratis! Vi anbefaler at du gjør dette før du spiller for ekte penger. Det kan være et vanskelig spilleautomat å forstå, men når du har det, kan det bli veldig morsomt å spille. Hvis du vil spille Viking Runecraft for ekte penger, må du ha en konto hos Winfest. Vi tilbyr alle slags bonuser for nye spillere, så sørg for å sjekke det ut!

PLAY VIKING RUNECRAFT SLOT AT NINJA CASINO!
Snødekte fjell står i bakgrunnen mens en nordisk gud står kraftig til venstre. Scenen er satt og alt som er igjen er for deg å ta et skudd av troen og få hjulene å spinne! Er du klar til å utfordre gudene selv?

Viking Runecraft er et vakkert designet videospille fra Play’n GO som har cascading hjul, cluster wins og en rekke Gaver fra gudene som kunne se deg gå bort med så mye som 5000x din innsats – og det inkluderer ikke engang din bonus, men mer om det senere!

SPIN LIKE EN VIKING
Viking Runecraft er arrangert over et 7×7 grid og er tilgjengelig på alle enheter, inkludert mobil og skrivebord. Få hjulene å gå fra € 0,10 en spinn helt opp til € 100 en spin på maksimal innsats. Det er cascading hjul-funksjonen som gjør at vinnende linjer forsvinner fra rutenettet og gir plass til nye symboler, noe som betyr at du kan slå flere enn en seier med en enkel spin – hyggelig!

Symboler inkluderer runer og ulike Viking-tilbehør; Men du vil ønske å holde øye med norske guder Thor, Odin, Freya og Heimdall som alle representerer Wild-symboler i dette kasinoet.

Samlet sett ser vi på et svært flyktig spor som er en absolutt rutsjebane tur fra begynnelse til slutt!

Smakk hjulsene med massive bønner
Til venstre for hjulene vil du legge merke til en spinnemåler, som belastes ett segment om gangen etter en sammenhengende seier. Treffer fire på rad og slipper løs en av de fire Charge of Destruction bonusfunksjonene som følger:

o Fury of Fenrir – Fire linjer klappes vekk diagonalt, to andre blir ødelagt, og de resterende to linjene vil alle vise et enkelt matchende symbol o Jörmungandes dom – Et utvalg av symboler knuses fra den ene siden av hjulene til den andre. Destroyed symboler vil da forvandle seg til en serie med matchende symboler i hele o Scorching of Surtr – Tre symboler blir satt på og brannen vil spre seg til et tilfeldig antall omgivende symboler og forbruke dem i flammene. Se nye matchende symboler dukker opp fra flammene, for å gi deg litt sizzling-vinn. O Lok loki – To symboler er valgt tilfeldig. En av dem er fjernet og de andre er alle forvandlet til matchende symboler.

DEN ALMIGHTY RAGNARÖK
Etter at bonusfunksjonen er over, kan ladningsmåleren lades opp. Når du får en ekstra kostnad, vil du utløse Ragnarök-funksjonen som gir deg et gratis spinn. Dette kan også oppnås ved dobbel ladning av måleren.

I løpet av denne tiden løfter Charge of Destruction opp til verdensminne-bonusmåleren, og eventuelle gevinster i løpet av denne tiden blir belønnet med en multiplikator. 20 vinnende symboler vil belønne deg med 2x, 40 symboler med 3x, et sett på 60 vil gi deg 5x, mens 80 vil belønne deg med en forbløffende 15x multiplikator på alle seier!

Et spill av guder
Viking Runecraft presenterer deg med fire norske guder – for å møte en av dem må du fjerne mønsteret som er tildelt hver gud. Når det er gjort, tømmer du nivået og går videre til neste gud.

Guds gave utløses tilfeldig i basisspillet på ikke-vinnende spinn. Denne bonusfunksjonen vil slå visse symboler Wild for å øke sjansene dine for å vinne. Gaver som følger:

o Thor – Lightning slår ned hele rader og skaper fem til ni Wilds o Odin – Fire Wilds er opprettet i Clusters of Two o Freya – Light skaper Wild symboler i fire grupper til du slår en vinn o Heimdall – Et vill symbol er opprettet i hver rad!

Husk at du kan vinne opptil 5.000x din innsats under denne funksjonen.

VALHALLA’S RUNER
Det er en siste ting! Alle vinnende symboler bidrar til Runes of Valhalla Bonus – og det er opptil fem forskjellige runer å samle! Samle minst en fargekombinasjon, fjern det aktive mønsteret og aktiver funksjonen.

Spinn et hjul og håper å slå et aktivt opplyst segment for å vinne det tilsvarende bonusbeløpet. Jo flere symboler du samler jo høyere er sjansen for å treffe en høyere bonus.

PLAY VIKING RUNECRAFT GRATIS PÅ NINJA CASINO
Viking Runecraft kan virke litt komplisert å forstå, men når du får disse hjulene i gang, er det ganske grei etter det. Grafikken er helt fantastisk, og det er så mange spesielle funksjoner som treffer Auto Play, og ser på hjulene gjør deres ting, er ganske skuespill i seg selv.

Trekk hjulene gratis eller foreta et raskt innskudd og spill for ekte penger fra mobilenheten eller stasjonærenheten.

SLOTS LIKELIG TIL VIKING RUNECRAFT
Hvis du ser på å holde vikingetemaet på gang, bør du definitivt gå og spille Vikings Go Berzerk av Yggdrasil. Denne action-packede spilleautomaten har en Rage Meter, Berzerk Mode, Wilds, og opptil 21 gratis spinn med fem tilfeldige bonuser – trenger vi å si mer?

Viking Runecraft

Viking Runecraft Introduksjon
Vi er i ferd med å introdusere et spill som er veldig forventet, et spill som tar deg på et eventyr med vikingene i en søken etter seier. Sikkert, dette spillet er en som har blitt overskredet av dette spillet gir – et spill som vil brenne deg i symboler, givende funksjoner og nå nivåer for å vinne mer. Du er inne for en skikkelig godbit, og vi skal bare fortelle deg hvorfor!

Vi presenterer stolt; Viking Runecraft Video Slot, et spill brakt til deg av Play’n GO!

Viking Runecraft hovedspill

Øyeblikket vi gikk inn i Viking Runecraft Video Slot ble vi helt blåst bort. Mest imponerende er enheten av både design og grafikk. I bakgrunnen ser du de mørke og kalde fjellene, med gud og gudinner som dukker opp – alt i full 3D og høydefinert. Dette med det unike hjulsettet med 7×7 rutenett fylt med symboler som er symbolske for temaet. Spillet tar deg til Valhalla, hilsen de mektigste av gudene.

Symbolene du kan komme over på hjulene er alle laget for å passe temaet i spillet, og fullt av runer og amuletter. Symbolene med lavere verdier er runene i forskjellige farger med forskjellige bokstaver på dem. Disse er verdt mellom 15.00 og 75.00 når landing 15x symboler i rutenettet. De høyere verdsatte symbolene er gullkjedet, øksen, krigshjelmen og hammeren. Dette er også spillets toppspiller med en verdi på 1500!

Bortsett fra disse symbolene, er det også ganske mange ekstra for å se etter på hjulene. De fire gudene og gudinnene i spillet kan alle gi deg store gevinster, mens du når nye nivåer, treffer en bonus og mye mer. Vi vil få alt inn i disse snart!

Viking Runecraft tema, grafikk og musikk

Viking Runecraft Video Slot er et fantastisk spill, minst sagt – det er utrolig imponerende og alt er veldig godt gjort. Du kan se hjulsettet på 7×7 fylt med symboler og omgitt av gir og kule animasjoner. Bakgrunnen viser de fantastiske, svarte fjellene, med snø tungt fallende, og gud og gudinner står ved siden av hjulsettene. De er laget i 3D-grafikk, slik at de skiller seg ut enda mer.

Play’n GO har sikkert overgått dem når det gjelder alt dette – og spillet er ulikt alt annet du har sett før.

Viking Runecraft utbetaling
Som nevnt, tilbyr Viking Runecraft et rutenett på 7×7, og når fem eller flere symboler er koblet til hverandre og i hvert fall berører hverandre, lander du en seier.

Viking Runecraft Bonuser og funksjoner

Bonusspillet til Viking Runecraft Video Slot er en basert på runestoner av forskjellige farger. Når du vinner på de 5 forskjellige runestene, samler du dem automatisk. Disse samlet steinene vil aktivere et vinnende plass på spillets bonushjul. Du vinner bare Bonusen ved å trykke på noen av de aktiverte vinnende plassene på hjulet.

Bonusbeløpet vunnet er angitt i Runes of Valhalla-skjermen.

Gudene til spillet har alle ett symbol som hver representerer dem, og disse er av gull med forskjellige tegn. Dette er hva de forskjellige gudene kan gi deg;

Thor; Lyn treffer hjulruten som skaper mellom 5 og 9 Wild Symboler.

Odin; 4 Wilds er opprettet i grupper på to.

Freya; Lyset skaper Wilds i fire klynger til minst en gevinst er oppnådd.

Heimdall; En Wild er opprettet på hver rad av spillet.

Viking Runecraft nivåer “Kan du nå Guds nivå?”

I spillet har du muligheten til å nå nye nivåer ved å rydde mønstre på rutenettet. Slett mønstre ved å vinne på alle indikasjoner. På hvert nivå er du velsignet med nærværet av en av de fire gudene.

Charge of Destruction; Deretter kan du se en stein av gamle skript, til rutenettet, og denne kan lyse opp for deg når du når høyere nivåer. Dette kommer med fire forskjellige funksjoner.

Fury av Fenrir; Fire diagonale linjer med symboler er valgt. To blir deretter fjernet og de to andre blir transformert til samme symbol.

Judgment of Jörmungandr; En kjede av symboler på rutenettet er valgt. De fleste er ødelagt, men noen blir forvandlet til det samme symbolet.

Scorching of Surtr; Tre forskjellige symboler er valgt, og omgivende symboler blir ødelagt, og deretter blir utvalgte symboler duplisert.

Lokke av loki; Alle to forskjellige symboler er valgt. En gruppe er ødelagt og de andre symbolene forvandlet til samme symbol.

Den runde steinen belaster og lyser når man vinner, og den kan aktivere det ovennevnte etter å ha vunnet på 20 symboler.

Ragnarök; Når du vinner på ytterligere 20 symboler etter Charge of Destruction-funksjonen, utløses Ragnarök-funksjonen.

Disse funksjonene avsluttes når alle fire funksjonene ovenfor har blitt utløst.

Etter disse to funksjonene, og når alle vinnende symboler under Ragnarök-funksjonen, får du en multiplikatorladning som kan lande deg enten 2x, 3x, 5x eller 15x.

Som du kanskje allerede har innsett, kan du se at dette er et mest givende spill med en stor mengde funksjoner. Dette sammen med de utrolig utformede designene og grafikkene gjør alt for en fantastisk spillopplevelse.

Om Play’n GO

Play’n GO – med hovedkontor i Växjö, Sverige – ble etablert av et tett team av fagfolk dedikert til å levere et bredt spekter av smarte løsninger for online spill og underholdning.

Ledere og nøkkelpersoner hos Play’n GO har hver sin erfaring i internetspillindustrien i mer enn 15 år. I 1997 utviklet de den første spillløsningen som fungerte som underentreprenør til en av dagens konkurrenter. De har ledet utviklingen av ledende online spillprodukter benyttet av ledende spillbedrifter innen både offentlig og privat sektor. I dag har selskapet etablert seg enormt, og i dag har de også filial i Ungarn og har lisenser i Storbritannia, Malta og Alderney. De har nylig startet en filial i Manilla, Filippinene også.

Play’n GO har utviklet seg til å være en av de største operatørene på mobilmarkedet, og mer eller mindre alle spillene de tilbyr, tilbys også for mobile enheter. I to år har de vunnet den prestisjefylte prisen på årlige IGA-priser i London for mobilprodukt av året!

Leave a Reply