Spill online vikings go berzerk spilleautomat (2019)

Vikings go berzerk spilleautomat

SPILL BESKRIVELSE
Vikings go Berzerk slot er en videospilleautomat med 5 hjul, 4 rader og 25 betalingslinjer orientert fra venstre til høyre. Spillet har fire Viking-symboler og fire myntsymboler som vinner hvis tre eller flere er lagret i rekkefølge på en betalingslinje.

Vi har kombinert de beste brikkene i det opprinnelige spillet med noen vanvittige oppgraderinger! Når du vinner i basisspillet med noen av vikingene, stiger deres personlige raserometer. Når måleren er full, går spillet inn i Free Spins-modusen der den bestemte viking kommer inn i Berzerk Mode. Dette gjør det mulig for dem alltid å beseire sirenen og bli en klebrig vill til slutten av Free Spins.

Hver gang du slår Free Spins, får du også en tilfeldig bonus: Ragnarök Free Spins som setter alle 4 vikingene i Berzerk Mode. Golden Treasure Chest kan vises på femte hjul og gir mye større bonuser enn den vanlige skattekisten!

Spillnavn Vikings Go Berzerk

Utgivelsesdato 23. november 2016

Spilltype Video slot

Lines 25

RTP 96,1%

Volatilitet 49

Max seier € 500.000

Mobil optimalisert

Spilloppløsning 16: 9

Støttede plattformer Støttede nettlesere

Språk Czech Germany England Greece Spain France Finland Hungary Italy Korea Portugal Brazil Netherlands Norway Poland Romania Sweden Thailand Turkey Virgin China El Japan Republic Hong Russia

Vikings gå Berzerk spilleautomat

Slip løs maktene til en av de sterkeste sivilisasjonene som noen gang har eksistert, og sett seglet for å erobre fremmede land og plyndre deres skatter etter vilje.

Vikings go Berzerk er et video slotspill utviklet av Yggdrasil som vil sette deg i kommando av et vikingskip underveis for å oppdage nytt territorium. Gjør deg klar for kamp og oppdag de mange bonusfunksjonene i spillet på forhånd hvis du vil sette alle sjanser på din side.

Finn ut alt du trenger å vite om vikingene, gå Berzerk og dets mange særpreg i vår fullstendige gjennomgang av spillet.

Fremover til Battle

Vikings go Berzerk ble designet for å imponere og sette spillere på kanten av sitt sete med spenning helt fra starten.

Hjulene er plassert på toppen av et tradisjonelt vikingskip, med en metallisk drage som en figurhodet. Kommandoknappene er plassert på en treplank nederst på hjulene, og spillet tilbyr et dynamisk og realistisk univers for spillerne å nyte med en gang.

Vikingen går Berzerk starter sterk og vil få deg til å vite mer om sin unike spilling. La oss ta en titt på det i vår neste seksjon.

Loot og fortjeneste

De grunnleggende kommandoene til vikingene går Berzerk er enkle å forstå, og alt du trenger å gjøre er å følge kommandolinjen under hjulene for å tilpasse dine grunnleggende innstillinger med en gang.

Spillet inneholder 5 hjul og spillere har 25 faste betalingslinjer tilgjengelig, hvor symbolkombinasjoner kan tildele pengepremier når betingelsen er riktig. Bruk pilene under hjulene til å velge en innsats og spille den på alle 25 betalingslinjer samtidig. Den sentrale knappen vil sette hjulene i bevegelse, og alt du trenger å gjøre er å slå det når du er klar til å fortsette.

Kontantbelønningene som er tilgjengelige i Vikings go Berzerk er basert på ditt nåværende innsatsnivå og kombinasjonene som vises på skjermen. Flere penger på hjulene betyr derfor større potensielle belønninger, så hold det i bakhodet og bruk knappen for maksimal innsats når du føler deg heldig. Dette vil tillate deg å gå all-in og risikere den største innsatsen mulig på neste tur. Med autospin spillmodus kan du velge en innsats og la hjulene fortsette å spinne så lenge du vil. Du har alle disse spillalternativene til enhver tid under spillet.

Fyll opp skattekisten

Den grunnleggende utbetalingstabellen til vikingene går Berzerk inneholder flere originale hjulsymboler, som vi skal undersøke tett her. Vi vil også gi noen eksempler på potensielle kontantbelønninger basert på en innsats på én kreditt i løpet av spillet.

Myntene er de vanligste ikonene i spillet. De kan være laget av vanlig jern eller bronse, sølv eller gull. Deres kombinasjoner er verdt mellom 5 og 70 studiepoeng, hver gang identiske symboler strekker seg fra venstre til høyre på en av betalingslinjene.

De 4 vikingene er de siste elementene i grunnleggende symbolmenyen. Hver av dem ser fryktelig ut og maksimal belønning er 250 studiepoeng. Det kan være det for de vanligste ikonene, men vikingene går Berzerk har mye mer å tilby faktisk.

Flere bonuser enn du kan forestille deg

Hver rotasjon av hjulene kan gi en spesiell effekt. Det ville symbolet kan for eksempel erstatte alle ikonene som er oppført ovenfor, og sirenen kan tildele opptil 21 gratis spinn til de heldige spillerne. Før de frie spillene starter, tildeles også en tilfeldig bonus: wild hjul, ekstra gratis spinn, og mye mer.

Hver gang du scorer en vinnende kombinasjon med en av vikingene, vil denne karakteren begynne å akkumulere raseri. Når måleren under hjulet er full, tildeles 7 ekstra gratis spinn. Karakteren går i allmennhet og er nå i stand til å beseire sirenen når hun ser på hjulene, tildelt enda mer overraskende pengepremier.

Til slutt, Vikings go Berzerk har også en vanlig og en gylden skattekiste, kun tilgjengelig på hjulene 4 og 5, henholdsvis. Du trenger bare å finne en av dem å få et valg av bonuser, som blir enda mer interessante hvis du finner en skattekiste under gratis spinn. Det er opptil 10 000 ekstra kreditter, ekstra gratis spinn, vilt hjul og mye mer på spill her.

Kanal Din Rage til å vinne Big

Vikings go Berzerk kan starte som en vanlig spilleautomat, det vil ende opp overraskende selv de mest erfarne spillerne takket være sine mange bonuser og original rage-modus.

Spill dristig og følg dine instinkter, hver tur kan gi mange spesielle funksjoner i vikingene, gå Berzerk – så prøv å ikke la dem spinne deg forbi.

Spill Vikings Go Berzerk Slot gratis og omtale

Vikings Go Berzerk er et Yggdrasil Gaming-spor med 5 hjul og 25 betalingslinjer. Forfølgelse til den populære Vikings Go Wild-sporet, fordeler det seg fra Treasure Chest og Golden Treasure Chest-symboler som gir deg pengepremier, gratis spinn, en Rage Boost eller tilgang til Ragnarök Free Spin-funksjonen. Free Spin-funksjonen gir deg opptil 21 gratis spinn med klissete wilds – du kan også få ekstra gratis spinn, starter wild / wild reel eller 5 skattekiste og 5 Golden skattekiste før funksjonen. Det er en Viking Rage-funksjon hvor Viking går i berzerk og slår alltid sirenen når du fyller vikingens raseri. Til slutt har du Ragnarök Free Spin-funksjonen der alle vikingene er berzerk og alltid blir til wilds!

Vikings Go Berzerk er en 5-hjuls, 25 gevinstlinjespor fra Yggdrasil Gaming som kan spilles på desktop-, mobil- og nettbrettetheter fra 25p til £ 125 per spin. Vikingene er tilbake i denne oppfølgeren, med den originale spillet fortsatt intakt. Vikingene kan imidlertid gå i berget i oppfølgeren.

Med et opplagt vikingtema har det lignende grafikk til originalen, Vikings Go Wild, med 4 Viking-symboler og 4 Myntsymboler. Se opp for Treasure Chest-symbolet som vises på hjul 4, da det vil belønne deg med en myntvinne (eller pengepremie) på mellom 2 og 40 ganger din innsats. Det kan også utløse Free Spins-funksjonen og gi deg 7, 14 eller 21 gratis spinn.

Videre ser du ut til Golden Treasure Chest-symbolet som vises på hjul 5 – dette gir deg høyere myntgevinner på mellom 10 og 400 ganger innsatsen din, enten 7, 14 eller 21 gratis spinn, en Rage Boost (mer under) eller tilgang til Ragnarök Free Spin funksjon.

Med hensyn til Free Spin-funksjonen kan dette spilles når du får 3 eller flere freespinsymboler hvor som helst på hjulene. Du får 7 gratis spinn for 3 scatters, 14 gratis spinn for 4 og 21 gratis spinn for 5. Se opp for ville symboler da disse forblir klissete gjennom hele funksjonen.

Før funksjonen begynner, tildeles en tilfeldig bonus (kjent som Bonus Randomizer) som gir deg opptil 3 ekstra gratis spinn, en start wild, en start wild reel eller 5 skattekister og 5 Golden skattekister. Disse gir deg pengepremier, en wild spole eller opptil 4 ekstra gratis spinn. Til slutt kan du få tilgang til Ragnarök Free Spin-funksjonen.

Uansett, tilbake til Free Spin-funksjonen, forsøker vikingene å bekjempe sjødyret – hvis vikinget klarer å gjøre det, vil det forvandle seg til et vilt symbol.

I basisspillet er det en Vikings Rage-funksjon – når et Viking-symbol er en del av en seier, øker vikingens raserimeter. Når rasemåleren er fylt, tildeles en Free Spin-funksjon (ved Trekkbrystet eller via 3 gratis spinnsymboler) med Viking i Berzerk-modus – at Viking vil alltid beseire sjødyret og bli vill. Det er også en Velkommen Rage-funksjon som fyller raseri-meter til mer enn 50% første gang du spiller spillet.

Nå er hovedattraksjonen Ragnarök Free Spin-funksjonen der alle vikingene er berzerk og vil alltid bli til vill symboler. Denne funksjonen spilles i Golden Treasure Chest og i bonus randomizer før normal Free Spin-funksjonen.

Det kan være mye å gå på i Vikings Go Berzerk, men det er ganske enkelt når du kommer – du kan få gode gevinster i grunnspillet via Treasure Chest og Golden Treasure Chest, men det handler om gratis spinnfunksjonene. Triggering Free Spin-funksjonen med en Viking-gå Berzerk er nøkkelen, men de ekte store seiene kommer i Ragnarök Free Spin-funksjonen der alle vikingene er Berzerk. Det er et stort variansspor med potensielle gevinster på opptil 4000 ganger innsatsen din. Sequels leverer vanligvis ikke som originalene, men Yggdrasil Gaming har overgått seg her – en virkelig fantastisk slot!

Hva handler denne mobilplassen om?

Vikingene er tilbake! Og denne gangen kjemper de sirener og går virkelig berzerk med seier.

Denne Vikings Go Berzerk mobile spilleautomat er den andre utgaven av en av de mest populære Yggdrasil spilleautomater; nemlig vikingene går vill.

Det er populært fordi det hadde et tema som sparket rumpa, gratis spinn som gjorde at du vil seile det høye havet, og vinner det der det er verdig å være en del av en vikinghorde.

Vel, gjett hva? Dette Viking Go Berzerk kasinospillet gir deg alt det … og deretter rammer opp varmen med en raseri meter som gjør dette til en reise verdt å seile.

Du vil kjempe sirener i stedet for sjøserpenter

Det som gjør disse Vikings-slottene spesielle er at under de gratis spinnbonusene, bekjempes de høyt betalende symbolene (representert av vikingene) monstre på det høye havet når de kommer opp.

Hvis de vinner kampen, blir de villdyr og forblir klissete gjennom hele frie spinnene.

For det meste gjør de ikke, men du slutter vanligvis med ca 5 wilds ved slutten av 8 gratis spinn bonusspill, og sjelden vinner mindre enn 20x til 30x din innsats.

De raserometrene gjør disse vikingene Go Berserk

Det som gjør dette Vikings Go Berzerk-sporet spesielt, er at hver gang du vinner på et vikingesymbol, øker du den vikingens rasemåler.

Fyll raseri-måleren, og de går inn i Berzerk-modus – noe som betyr at når du slår gratis spinnene, vil Viking ALDRI bli vill, noe som betyr at du enkelt kommer opp med flere wilds på skjermen godt før slutten av bonusspillet.

Langt mer, faktisk, det med de klissete villene i Cazino Zeppelin-telefonsporet.

Enda bedre, slå på Ragnarok-funksjonen (gjennom skattekisten eller tilfeldige valgfunksjonen i begynnelsen av de gratis spinnene), og alle vikingene vil gå berzerk.

Det er på det punktet at du nesten garantert en vegg av wilds over de 5 hjulene, og gir deg den slags gevinster som vil gjøre Odin stolte.

Moroa er på reisen, ikke i slutten

Når det er sagt, bør denne Vikings Go Berzerk videosporet komme med en advarselsetikett; nemlig det faktum at du kommer til klimaksen hvor du får bare en Viking Berzerk, ikke noe imot dem alle, er vanligvis en lang reise.

Vi snakker over 600 spinn for å komme dit, noe som kan gjøre denne reisen dyr og ikke alltid lønnsom.

Men da er den gode nyheten at raserometern er noe å sikte på, men ikke nødvendigvis hva som gjør dette farlige Vikings Go Berserk-sporet så morsomt å spille.

Du får gratis spinn hver 100 til 150 spinn, skattekiste brystet full av gull, og anstendig vinner på 4 og 5 av en slags symboler.

I utgangspunktet får du Vikings Go Wild, men med enklere å utløse gratis spinn, og hver gang en stund, en ekte sjanse til å fange en vegg full av wilds og vinner som vil la deg pensjonere fra all denne spalten.

PLAY VIKINGS GÅ BERZERK SLOT PÅ NINJA CASINO!
Etter den store suksessen med Vikings Go Wild, har Yggdrasil satt sammen for å slippe Vikings Go Berzerk – en videospilleroppfølger som er like fantastisk som den er full av overraskelser!

Vi snakker skattekister, gyldne kister, en Rage Boost, gratis spinn og den ultimate Ragnarök free spin-funksjonen der alle vikingene dine vil gå Berzerk og bli Wild!

Du kan spille Vikings Go Berzerk som en gratis spilleautomat eller som en ekte penger slot når som helst på Ninja Casino!

KLAIM VIKING TREASURE
Vikings go Berzerk er en fem-hjuls, 25 payline casino slot fra Yggdrasil som er tilgjengelig på alle enheter, inkludert skrivebord og mobil. Med et åpenbart Viking-tema som kjører gjennom, kan spillerne komme inn på handlingen fra € 0,25 en spinn helt opp til € 125 ved maksimal innsats.

Når det gjelder symboler, har du Vikings, du har mynter, og du har et Treasure Chest-symbol som bare vises på fjerde hjul og vil belønne deg med en pengepremie på opptil 40 ganger din innsats , eller utløs Free Spin-funksjonen med opptil 21 gratis spinn som skal vunnes!

FØRSTE DET ER RAGE – DER ER BERZERK MODE!
Hver gang du treffer en vinnende linje som inkluderer en viking, blir du belønnet med Rage Points. Samle så mange du kan og se på måleren brann opp – når det er fullt kan du forvente syv gratis spinn med Viking i full Berzerk-modus.

Vikinger som går Berzerk blir uovervinnelige og vil alltid vinne mot Siren i løpet av de gratis spinnene rundt, og øker vinnerpotensialet ditt betydelig!

WAVES OF FREE SPINS
Så langt som gratis spinn går, vil Vikings go Berzerk belønne deg med 7 gratis spinn for tre Free Spin-symboler, 14 for fire og 21 for fem. Wilds vil bli til Sticky Wilds i denne runden og holde sin posisjon til slutten av bonusrunden!

Akkurat som funksjonen skal begynne, blir du overrasket med en tilfeldig bonus, som kan omfatte opptil tre ekstra gratis spinn, en Sticky Wild, en Wild Reel eller 5 Treasure Chests eller Golden Treasure Chest.

Inne i kistene forventes du å finne en pengepremie, en Wild Reel eller opptil fire ekstra gratis spinn, samt tilgang til den ultimate Ragnarök Free Spin-funksjonen!

Så langt som gratis spinn går, vil din viking kjempe mot sirene og skal han eller hun vinne, de vil bli vill i løpet av denne runden.

DINE VIKING CHAMPIONS
I basisspillet vil du legge merke til en Viking Rage-funksjon. Hver gang en viking inngår i en vinnende kombinasjon øker hans eller hennes raserimeter. Fyll opp hele meter og du vil bli belønnet med en gratis spin-funksjon enten med en skattekiste eller med tre scatter-symboler.

I løpet av denne tiden er Viking i Berzerk-modus, noe som betyr at han / hun alltid vil kjempe og vinne mot sjømonsteret i løpet av denne runden!

Det er også en velkommen Rage Random Bonus som topper opp en av dine vikinger 50% første gang du treffer dette videoflottet som er en fin start på dette episke spilleautomaten eventyr!

RAGNARÖK KRAGT
Hovedattraksjonen til Vikings Go Berzerk er definitivt Ragnarök Free Spin Feature. I løpet av denne tiden vil alle vikingene bli Wild og potensielle gevinster blir bare mye større!

Dette bonusspillet kan utløses via Golden Treasure Chests, samt gjennom den tilfeldige bonusen som er tildelt før bonusspillet.

PLAY VIKINGS GÅ BERZERK GRATIS PÅ NINJA CASINO
Enten du ønsker å slå hjulene på en ledig plass eller foreta et raskt innskudd og gå på en ekte pengerspille, er det helt opp til deg. Uten registrering eller registrering kreves det bare å gjøre et innskudd på fem minutter og deretter slå hjulene for ekte gevinster!

Spill Vikings Go Berzerk og hundrevis av andre spilleautomater på Ninja Casino på både skrivebord eller mobil – det er egentlig så enkelt!

SLOTS LIKELIG TIL VIKINGER, GÅ BERZERK
Selvfølgelig er dette videosporet en av tre, så å sjekke ut Yggdrasils vikinger Gå til helvete og vikinger. Go Wild er nesten et must hvis du går inn i disse kasinospillene.

Hvis du derimot vil prøve noe nytt, hvorfor ikke spille Thunderstruck II av Microgaming? Den har wilds og scatters og en WildStorm-funksjon som kan slå tilfeldig og vise opp til fem hjul helt vill!

Vikings Go Berzerk

Vikingtiden er en kjent og godt leste epoke av mange. Vikingene sies å være sjøkrigere som deltok i plyndrings- og krigsekspedisjonene i Europa og Vest-Asia fra rundt 800 til 1100-tallet. I dette videosporet tar de deg på et haveventyr som ingen andre – Yggdrasil gir deg Vikings Go Berzerk!

Yggdrasil Gaming har sitt hovedkontor i Malta, et utviklingskontor i Krakow, Polen, og et regionalt kontor i Gibraltar. De gir oss online og mobile kasinospill. De tilbyr en bred portefølje og er godt kjent for sin imponerende grafikk. Noen av spillene de tilbyr inkluderer Wicked Circus, Nirvana, Big Blox og Bicicleta.

De gir spill for noen av verdens største online kasinoer, og er kjent for at operatørene kan lansere spill på skrivebord og mobil samtidig. Hvis du ikke liker denne typen tema, er vi sikker på at du kan finne en annen video slot du vil like fra Yggdrasil Gaming på Videoslots.com.

Nå gir de oss Vikings Go Berzerk – et actionfylt eventyr med forhåpentligvis givende premier!

Vikings Gå Berzerk hovedspill

Dette er en oppfølger til Yggdrasils Vikings Go Wild. I den videosporet møtte vi en haug med friske nordmenn som søkte berømmelse og formue. I dette videosporet er de litt eldre, rikere og litt rasende. Åpenbart gjør år med eventyr dem til monstre, hvem ville ha trodd?

Symbolene du vil se på hjulene er selvfølgelig perfekt egnet til spilltemaet. Du vil se fire forskjellige fargede mynter og fire forskjellige vikinger. Yggdrasil har også laget plass til noen ekstra spesielle symboler – dette er det vilde symbolet, det frie spinn scatter symbolet, skattekisten og den gyldne skattekisten. Vi vil få mer inn i hvordan de jobber og hva de kan belønne deg med snart.

Vikings Go Berzerk tema, grafikk og lyd

Ass du kan gjette navnet på denne video slot er det litt grovt – Vikings Go Berzerk – det høres ut som om de kommer til å gå i fullmakt. Du kan nesten si at de gjør det. Denne Viking-sporet er litt raver enn det vi er vant til å se. Men du kan være rolig. Forhåpentligvis vil de bare påvirke deg positivt, med flere og større gevinster.

Grafikken og designet minner oss om den i Vikings Go Wild, nemlig at den er godt laget og detaljert. Vikingene er imidlertid litt eldre, og de ser litt vredere ut.

Hjulene er plassert på et vikingskip i midten av sjøen. Det er en mørk rød bakgrunn med symboler som er laget i mørke farger, alt for å legge til dybde og spenning til spillingen din. Alt i alt, et pent laget videospor – akkurat det vi unntatt fra et spor som Yggdrasil har skapt.

Vikings Gå Berzerk utbetaling

Vikings Go Berzerk er en 5-hjuls, 4 rad videospille som tilbyr 25 betalingslinjer. Minimumsinnsatsen er € 0,25 per spinn, og maks innsats er € 100. Denne videosporet kan spilles på skrivebord, mobil og nettbrett.

Vikings Go Berzerk bonusspill

Vikings Go Berzerk tilbyr ganske mange givende og forskjellige funksjoner. Men et bonusspill er ikke en av dem. Nedenfor vil vi forklare mer hvordan funksjonene fungerer og hva de kan gi deg, så sørg for at du fortsetter å lese.

Vikings Gå Berzerk gratis spinn

For å utløse gratis spinn-funksjonen i dette spillet må du lande på tre eller flere scatter-symboler, eller på en skattekiste på hjulene. Når i funksjonen, vil vikingene, når de lander på dem, prøve og beseire sjømonsteret. Hvis de lykkes, vil de bli til klissete villdyr og forbli på plass under de resterende frie spinnene.

3 scatter symboler gir deg 7 gratis spinn
4 scatter symboler gir deg 14 gratis spinn
5 scatter symboler gir deg 21 gratis spinn
Vikings Go Berzerk spesielle funksjoner
Wild symbol

Det vilde symbolet i dette spillet er vanskelig å savne – det har teksten WILD på den i gyldne bokstaver. Den kan komme inn og erstatte alle andre symboler unntatt scatter symbolet, skattekisten og den gyldne skattekisten. Dette for å hjelpe deg med å vinne en vinnende kombinasjon.

Skattekiste

Skattekisten kan bare lande på hjul 4, og det kan belønne deg som følger – 50, 75, 100, 125, 150, 200, 250, 500, 750 og 1000 mynter. Det kan også belønne deg med gratis spinn – 7, 14 eller 21 av dem.

The Golden Treasure Chest

Golden Treasure Chest er selvsagt litt bedre enn den andre. Den kan bare lande på hjul 5, og det kan belønne deg som følger – 250, 300, 400, 500, 750, 1000, 2500, 5000 eller 10000 mynter. Det kan også belønne deg med gratis spinn 7, 14 eller 21 av dem. Denne funksjonen kan også belønne deg med 25% tillegg for hver Viking Rage; Vi vil forklare mer om det nedenfor. Sist men ikke minst, kan du også utløse Ragnarok gratis spinn-funksjon ved hjelp av denne skattekisten.

Viking Rage meter

Hver gang en viking er en del av en vinnende kombinasjon i hovedspillet, vil måleren stige. Når måleren er full, utløses et gratis spin-spill av vikingene i Berzerk-modus. Dette betyr at han hver gang han beseirer monsteret, blir et villt symbol som vil være på plass for alle de resterende frie spinnene. Som du kan forstå, en veldig givende funksjon!

Ragnarok gratis spinn funksjon

I denne funksjonen spilles alle vikingene i Berzerk-modus. Dette betyr at alle vikingene for hvert spinn vil bli til wilds som vil bli på plass for alle de resterende frie spinnene. I denne funksjonen har du sjansen til å få noen store gevinster!

Slaget ved slots

Ikke glem verdens første sosiale online casino opplevelse – Battle of Slots – utelukkende på Videoslots.com. Du kan spille en kamp med dine venner eller medspillere, og du kan spille på alle våre videospor og spor fra NetEnt, Thunderkick og Play’n GO! Vi ønsker deg lykke til i det mest spennende kampen online!

Vi tror at du vil like denne raske og actionfylte videosporet så mye som vi gjør. Sjansene for at du får en fin seier er ganske stor. Så, hva venter du på? Sørg for å klikke på bildet over for å gi dette sporet en sjanse.

Videoslots.com ønsker deg lykke til!

Leave a Reply