Spilleautomater Ecuador Gold – ELK Studios gjennomgang, hvor og hvordan du spiller online?

Ecuador Gold – ELK Studios

Tag med eventyreren, Kane, på en rejse, hvor det fortabte tempel af held skal udforskes i Ecuador Gold

I denne nye eventyr-spillemaskine, bragt til dig fra ELK Studios, inviteres du og jeg til at tilslutte Kane, en øjensynligt vred eventyrer i hans bedste år, på en stræben efter rigdom, der fører os til templet af held og et skattekammer så storslået, at det ville gøre selve Smaug misundelig.

Chancer for at vinde

Inspireret af legenden om El Dorado og med mulighed for at spille på tværs af alle enheder for mellem 2 kr. til 1000 kr. per spin, har Ecuador Gold 6 kolonner og 4096 betalingslinjer, der kan udvide op til svimlende 262.144 forskellige måder at vinde. Videospillemaskinen har en RTP på 96,1% og jeg vil sige, at dette er et medium volatilitets spil.

Det har en god Avalanche/lavine mekanik, der giver dig en chance for at vinde gentagne gange fra et enkelt spin samtidig med, at du udvider paylines. Du vil også løbe ind i Ghosting Wilds samt Super, Mega og Epic symboler. Der er også en gratis spin-funktion, hvor udvidede betalingslinjer forbliver på plads i løbet af spillesessionen.

Jeg behøver næsten ikke sige det – det første, man kommer til at tænke på, når du starter spillet, er Bonanza. Der er endda nævnt 117.649 vindermåder også, altså helt ærligt.

Uanset om det er ment som sjov, en hyldest til genrens forbillede eller bare er en matematisk tilfældighed, kan jeg tydeligt se et par øjne, der ruller i kontorerne ‘Down Under (BTG)’. Men på en mere seriøs note; ELK Studios giver deres bedste forsøg og har naturligvis også benyttet sig af deres bedste designere, eftersom spillet er intet mindre end imponerende.

Spillet foregår i et skattekammer som er flankeret af stensøjler, der er dækket af antikke skulpturerede motiver. Her vil du finde 4 stenskårne symboler med lav værdi i forskellige former, sammen med 4 middelværdi-symboler repræsenteret af krokodiller, fugle, slanger og leoparder.

I premium gruppen vil du se 3 gyldne ansigtskulpturer samt Kane selv, der giver 3 gange din indsats for 6 på tværs af en betalingslinje. Symbolerne kan også vises som super, mega og episke symboler af størrelse 2×2, 3×3 og 4×4. Store symboler fjerner mindre symboler, efterhånden som de går nedad. Den gyldne sol er en wild og erstatter alle andre symboler undtagen bonus scatter.

Spil for rigtige penge

[tabel-liste num = “1” cat = “Netent” sort = “rating”]

Ecuador Gold Features

Ecuador Gold er en video slot maskine, der bruger avalanche/lavine mekanismen, som er en funktion, du kan finde i Jackpot spil såsom Cosmic Fortune, Elements The Awakening og mange flere slots. Lavine gør, at vindende symboler eksploderer for at gøre plads til nye symboler, der falder ovenfra, hvilket giver dig en chance for at lande konsekutive gevinster. Derudover vil det næste symbolfald øge rækken med 1, som så udvider betalingslinien som følgende:

  • 4 rækker: 4.096 måder at vinde
  • 5 rækker: 15.625 måder at vinde
  • 6 rækker: 46.656 måder at vinde
  • 7 rækker: 117.649 måder at vinde
  • 8 rækker: 262.144 måder at vinde

Rækkerne vender tilbage til standard, når der ikke vises flere vindende kombinationer.

Udover de almindelige wild symboler er der også et Ghosting wild symbol. Den findes kun i kolonne 3, 4, 5 og 6 og bevæger sig et tilfældigt antal trin, mens den efterlader et spor af wild symboler på sin vej.

Den vigtigste funktion i Ecuador Gold er Avalanche Free Drops bonus funktionen – den udløses ved at lande 3, 4, 5 eller 6 scatter symboler og vil tildele dig henholdsvis 10, 15, 20 eller 25 free drops.

I modsætning til basisspillet, hvor udvidede betalingslinjer vender tilbage til standardtilstand efter et tabende spin, vil du her drage fordel af sikkerhedsniveau mekanismen. Begyndende med 4 rækker (4.096 paylines) og med samme lavine mekanik anvendt, vil udvidede rækker forblive på plads hele vejen igennem. Det betyder altså, at 4 wins vil give dig 8 rækker og 262.144 betalingslinjer for det resterende af bonus sessionen.

Min mening om Ecuador Gold spilleautomaten

Ecuador Gold er utvivlsomt en af ELK Studios bedste nylige tilføjelser og en kompetent tilføjelse til symbol drop spillekategorien. Visuelt er spillet fantastisk, især sammenlignet med Golden Grimoire, som jeg tidligere har anmeldt. Spillet har et godt flow og er helt fri for irritationselementer.

Der er masser af ekstramateriale i basisspillet der kan holde dig underholdt, mens du venter på at bonussen kommer, og de kolossale symboler i kombination med de voksende betalingslinjer kan resultere i ganske anstændige gevinster, selv udenfor bonussen. Selvom spillet er begrænset til en maksimal udbetaling på 2.500.000 kr., kan Ecuador Gold tildele gevinster på lige over 10.000 gange din indsats.

Spil for rigtige penge

[tabel-liste num = “1” cat = “Netent” sort = “rating”]

Ecuador Gold

Spill hos LeoVegas

20 gratis freespins og opptil 35000 kr
+ 200 freespins!

Bli med pГҐ et eventyr

Ecuador Gold er den andre spilleautomaten som blir lansert fra den dyktige spillutvikleren ELK Studios i 2019. I denne automaten blir man tatt med pГҐ et spennende eventyr i regnskogen i SГёr-Amerika. Vi blir med den karismatiske helten Kane dypt inn i skogen pГҐ jakt etter store skatter i В«Temple of LuckВ».

Denne tematikken og dette konseptet har vi sett flere ganger tidligere og det er ikke uten grunn at dette er et populært konsept. Dette er dog første gang vi får en spilleautomat med dette konseptet fra ELK Studios. Ecuador Gold kommer dog med en fet tvist. Denne spilleautomaten består nemlig av vanvittige 262 144 gevinstlinjer. Her er det altså mange måter å vinne på når man spinner hjulene.

Et fett konsept signert ELK Studios

ELK Studios er et svensk spillselskap som har vært med i gamet nå i en del år. De har utviklet flere spennende spill helt siden 2012 og begynner å få mer og mer respekt. De har opparbeidet et meget godt rykte og har flere populære spilleautomater på samvittigheten. Ecuador Gold er deres spilleautomat nummer 23 i rekken. Fra før av har de blant annet produsert automater som The Wiz og Birthday!

De er allerede blitt kjent for å skape automater med unike og innovative funksjoner. Så vil også være tilfellet med Ecuador Gold. Dette er som sagt en automat som har hele 262 144 gevinstlinjer. Hovedspillet består av seks hjul og 4 096 gevinstlinjer, men ettersom vinnende symboler i spillet vil ekspanderes vil dette føre til at gevinstlinjene også øker til 262 144! I tillegg til dette finner man funksjoner som Avalanche, tilfeldige wilds og annet snacks. Vi kommer nærmere inn på disse etter hvert.

Et spennende tema for en spilleautomat

Ecuador Gold er som sagt langt i fra den første spilleautomaten som tar oss med på en spennende jakt på skatter i regnskoger i Sør-Amerika. Det finner en rekke automater som allerede har gjort dette. Det er åpenbart et konsept som fenger oss som er glade i spill og spenning. Den kanskje aller mest populære spilleautomaten med dette temaet er nok Gonzo’s Quest fra NetEnt. Dette er en av de aller mest suksessfulle spilleautomaten noensinne – uansett tema! Det er ikke mange andre som kommer opp på dette nivået. Det gjenstår vel å se om Ecuador Gold klarer det, men det er ingen tvil om at dette er et hederlig forsøk.

Ser man pГҐ grafikken og designet er Ecuador Gold helt klart en av de beste automatene vi har sett med dette temaet. Det, i kombinasjon med spennende bonusfunksjoner, bГёr borge for suksess!

Her fГҐr man ikke de klassiske spilleautomat-hjulene. I stedenfor er det enorme steinblokker med symboler som kommer fallende ned mellom to gigantiske stolper. I bakgrunnen ser man levende flammer og en verdifull maske i gull! Hver gang man spinner hjulene kan man skimte skatten i bakgrunnen fГёr steinblokken faller ned og gjemmer skatten igjen. Dette er virkelig med pГҐ ГҐ bygge opp stemningen i spilleautomaten. Bakgrunnsmusikken og lydsporet holder ogsГҐ hГёyt nivГҐ og fГҐr oss til ГҐ fГёle at vi virkelig er pГҐ jakt i en jungel i Amazonas.

Spill pГҐ alle enheter

Ecuador Gold er en spilleautomat som gjГёre seg like godt pГҐ alle enheter. Her har ELK Studios virkelig gjort en god jobb. Det spiller ingen rolle om du spiller pГҐ desktop, mobil eller nettbrett. Ecuador Gold byr pГҐ en magisk spillopplevelse uansett. Symbolene i spillet er sterkt knyttet til den tematiske kulturen. Totalt er det 12 symboler i spillet og denne gangen slipper vi unna de kjedelige kortsymbolene 10-A. I stedenfor fГҐr vi fine symboler som kors, sol, diverse smykker og forskjellige dyr.

Det mest verdifulle symbolet bestГҐr dog av gullmaskene. Disse symbolene kan du vinne helt opptil 2 500 ganger innsatsen din pГҐ! Det er ikke mulig ГҐ justere gevinstlinjene i denne automaten. Men det er mulig ГҐ endre myntverdien fra 0.20 til 100.00. Dette er en moderne videoautomat med hГёy volatilitet.

Mega-symboler og tilfeldige wilds

Ecuador Gold byr pГҐ noen skikkelig underholdene og fete spesialfunksjoner. FГёrst og fremst bestГҐr spillet av den sГҐkalte Avalanche-funksjonen. Det betyr at du fГҐr et re-spin hver eneste gang du vinner pГҐ et spinn. De symbolene du vinner pГҐ vil nemlig fjernes fra brettet og det vil falle ned nye steiner som skaper flere gevinstmulighet. De har ogsГҐ sГҐkalte Ghost Wilds. Dette er tilfeldige wild-symboler som kan lande pГҐ hjul 3, 5 og 6 nГҐr som helst! Dette symbolet bestГҐr av en stor stjerne! Du kan ogsГҐ skape Mega-symboler som kan dukke opp i bГҐde 2×2, 3×3 og 4×4-stГёrrelser. Dette bidrar naturligvis til ГҐ skape ekstra store vinnersjanser.

Freespins og bonusspill

Det er også mulig å aktivere et bonusspill med gratisspinn. For å aktivere dette må du lande minst tre scattersymboler på hjulene. Da kan du vinne alt fra 10 til 25 gratisspinn. Når du har aktivert dette spillet og spiller med freespins vil det legges inn en ny rekke på spillet og gevinstlinjene vil dermed være på hele 262 144. Når du spiller med freespins kan fortsatt funksjoner som tilfeldige wilds og mega symboler dukke opp!

Sammendrag av Ecuador Gold

Dette er virkelig en imponerende spilleautomat. ELK Studios har virkelig slått på stortromma med denne varianten. Spenningen vil være stor når man spiller og grafikken samt designet vil få deg til å føle at du er på en skikkelig skattejakt i dypeste regnskogen. Det er også flere fete funksjoner som vil holde underholdningen oppe så lenge du spiller. Vi kan trygt anbefale våre lesere å prøve lykken på Ecuador Gold. Du finner denne automaten på de fleste norske nettcasinoer.

Ecuador Gold

Totalvurdering

Hvor kan jeg spille?

HighRoller

CasinoHeroes

Menneskehetens historie er utrolig spennende, og her i Europa er vi vante til å se på fortiden uten noen særlige mysterier – vi har jo skrevet ned alt i flere tusen år! Dette gjelder dog ikke historien til aztekerne og de andre folkeslagene på andre siden av Atlanterhavet, i den såkalte «Nye verden». Derfor har deres bakgrunn og legender opptatt oss helt siden vi «oppdaget» det nye kontinentet. Veldig lite er kjent om disse mystiske nasjonene, om deres fortid og kultur. De bygde pyramider, de ofret mennesker til gudene, og skapte mange underlige symboler som vi ikke kan forstå den dagen i dag. Er det derfor overraskende at så mange filmer, TV-serier og annen type underholdning, inkludert casinospill, fokuserer på disse mystiske menneskene?

Gjør deg klar til å møte Ecuador Gold, spilleautomat vi har ventet på utrolig lenge. Hvorfor? Fordi Ecuador Gold uten tvil vil kapre noe av oppmerksomheten som Gonzo’s Quest fra NetEnt har kost seg med de siste årene! Ja, du har jo garantert prøvd ut Gonzo’s Quest, den velkjente bonusautomaten der vi få møte en oppdagelsesreisende som begir seg inn i Amazonasjungelen på jakt etter Eldorado, den fortapte gullbyen? Gonzo’s Quest har vært en urokkelig leder i casinouniverset veldig lenge, men dette vil nok Ecuador Gold sette en stopper for. Les videre og bli kjent med denne fantastiske, dype, grundig animerte videoautomaten fra ELK Studios, en av våre favoritter i industrien av spillutviklere!

ELK Studios

Først og fremst må vi jo fortelle våre kjære lesere om ELK Studios. Denne rimelig unge leverandøren av digitale casinospill har kapret hjertene til utallige spillere den siste tiden – alle deres videoautomater er nemlig unike, med uimotståelig grafikk og nydelige detaljer. ELK Studios har ikke skapt altfor mange spill hittil, men hvert spill er verdt tiden din. Bare prøv ut komiske Wild Toro, nervepirrende Hong Kong Tower eller eventyrlige The Wiz for å se hva vi mener. Dessuten står de bak Route 777, en helt unik videoautomat med spillmekanismer du ikke finner andre steder, samt DJ WÏLD – en spilleautomat du må oppleve for å forstå. Ecuador Gold er nok en fantastisk utgivelse som passer perfekt i deres portefølje, og ELK Studios imponerer nok en gang!

Design og tema

Det er nettopp designet og grafikken som virkelig skiller ELK Studios fra resten av spillutviklerne i aller største grad. Du kan alltid se frem til 3D-grafikk i deres spill, og automatene er såpass dype at man bokstavelig talt blir dratt inn i opplevelsen – dette gjelder selvsagt også Ecuador Gold. Når spillet dukker opp på skjermen din, vil du se en videosnutt som tar deg inn i en aztekisk pyramide (eller er det mayaindianerne?) der alt er animert, med flammer og dansende skygger. Ecuador Gold oser derfor av en noe fryktinngytende, mystisk atmosfære som vil få hjertet ditt til å hamre. Å ja, Ecuador Gold er virkelig en opplevelse du sent vil glemme!

ELK Studios imponerer oss gang pГҐ gang, og Ecuador Gold er et ypperlig eksempel pГҐ hvordan moderne videoautomater pГҐ nettet bГёr se ut. Ecuador Gold er sГҐpass godt utformet av man fГҐr et helhetlig eventyr ГҐ vГ¦re med pГҐ. Det er dette alle andre spillutviklere i casinobransjen bГёr sikte pГҐ! Bravo, ELK Studios – Ecuador Gold er virkelig fullkommen utseendemessig.

Gevinst – hvordan vinne?

Det er her kampen mot Gonzo’s Quest virkelig begynner. Ecuador Gold kommer nemlig med den samme fallfunksjonen som det verdenskjente spillet fra NetEnt, men her har ELK Studios tatt det hele til neste nivå. Du har sikkert hørt om spillmekanismen MegaWays, som er patentert av Big Time Gaming? Vel, Ecuador Gold kommer med en lignende funksjon der du kan aktivere opptil ufattelige 262 144 vinnerveier! Fallfunksjonen lar symbolene falle ned fra oven i Ecuador Gold, og når tre eller flere symboler havner på sideliggende rader, vil de gi gevinst. Hver gang du vinner, vil skjermen dessuten utvides oppover og gi deg en haug av nye symboler. Dermed kan du vinne flere ganger i samme runde på Ecuador Gold, og med litt hell vil skjermen vokse til enorme størrelser! Du starter med 4 096 veier – et solid antall gevinstmuligheter, altså. Bare forestill deg derimot hva 262 144 veier kan gjøre!

Legg også merke til at Ecuador Gold kommer med meget brede innsatsmuligheter, fra et par kroner til flere hundre per spinn – ELK Studios sørger alltid for å gjøre sine videoautomater innbydende for alle mulige spillere. En annen unik funksjon er at du kan aktivere ulike strategier i Ecuador Gold, noe ELK Studios faktisk har blitt kjente for. Velg mellom «Optimizer», «Leveller» eller «Booster», der førstnevnte satser en prosentvis andel av saldoen din, den andre høyner innsatsen etter fem tap for å vinne tilbake pengene, mens den tredje er veldig aggressiv og passer best til storspillerne.

For å jevne ut gevinstene i Ecuador Gold har ELK Studios skapt en haug av symboler du kan følge med på. Videoautomater med såpass mange vinnerveier må inneholde mange symboler, ellers ville de spyttet ut enorme gevinster hver eneste gang og fått selskapet til å gå konkurs innen kort! De lavest betalende symbolene i Ecuador Gold er fire forskjellige aztekiske symboler, deretter har du fire ulike hellige dyr (frosker, ørner, slanger og jaguarer), og til slutt tre skremmende ansikt – slike man ser på totempælene i indianerkulturen. Du vil også møte hovedpersonen i Ecuador Gold, en eventyrfarer på jakt etter den ultimate skatten. Ikke ulikt Gonzo’s Quest, ja!

Alle symboler kan komme i forskjellig stГёrrelse, fra 1×1 til 2×2, 3×3 og helt opp til 4×4 ruter. Treffer du pГҐ et par store symboler nГҐr du har nГҐdd opp til over fГёrti tusen vinnerveier i Ecuador Gold, kan du virkelig lene deg tilbake og smile bredt mens skattene ruller inn pГҐ spillkontoen din! PГҐ toppen av alle disse symbolene finner du ogsГҐ bonussymboler, men disse kommer vi til litt lenger ned.

Spesialfunksjoner

Selv om Ecuador Gold ikke inneholder noen interaktive bonusspill, kan du selvsagt se frem til viktige spesialfunksjoner som vil hjelpe deg fremover på veien mot storgevinstene. Det sentrale spesialsymbolet i Ecuador Gold fra ELK Studios er jokersymbolet, i form av en vakker gullstjerne. Dette vil erstatte alle andre symboler og hjelpe deg med å håve inn gevinster, men det er ikke alt! Ecuador Gold inneholder også såkalte spøkelsesjokere – disse vil flytte seg rundt på skjermen etter å ha falt ned fra oven, og etterlate seg ekstra jokere. Dette vil selvsagt øke vinnersjansene dine i Ecuador Gold, og er nok en av grunnene til at videoautomaten kommer med hele 96.1% i utbetalingsrate! Treffer du på to-tre jokersymboler i samme runde på Ecuador Gold, vil du nesten alltid håve inn gevinster.

Gratisspinn

ELK Studios inkluderer gratisspinn i alle sine videoautomater, og som om det ikke er nok med fallfunksjonen der flere gevinster kan oppstå i samme runde uten at du må betale for det, kan du også aktivere en haug av gratisspinn – her kalles de for «gratis fall». Det er det mystiske bonussymbolet som gi deg gratisspinn på Ecuador Gold, med et aztekisk tempel og ordet «bonus» i fokus. Så fort tre eller flere slike dukker opp, vil en runde gratis fall på Ecuador Gold settes i gang.

Treffer du på 6 stykk, vil hele 25 gratis fall aktiveres! Det beste med gratisspinn på Ecuador Gold er at du begynner med utrolige 15 625 vinnerveier, og skjermen vil vokse etter hver etterfølgende gevinst. Selvfølgelig vil ikke følgende gevinster i samme fall telles med, altså kan du lett treffe på 40-50 vinnerkombinasjoner selv fra kun 10 gratis fall på Ecuador Gold! Klatrer du for eksempel opp til 117 649 vinnerveier og ingen gevinster oppstår i et fall, vil du kun gå tilbake ett nivå til 46 656 veier, i stedet for å begynne fra «bunnen». Fantastisk tenkt av ELK Studios, og utrolig nervepirrende – du vil elske gratisspinn på Ecuador Gold!

Tilgjengelighet

Den eneste ulempen med videoautomatene fra ELK Studios er at de er ganske tunge for mobile enheter. Du vil selvsagt ikke ha noen problemer med å spille Ecuador Gold eller noen andre spill fra ELK Studios når du bruker en moderne mobiltelefon eller nettbrett med trådløst nettverk i hjemmet eller andre steder, men hvis du kobler deg til ditt utvalgte nettcasino fra 4G-nettverket, kan du miste en del megabytes på å spille Ecuador Gold. Ikke at dataforbruket ditt vil stige til værs, men det er smart å holde dette i tankene. Ecuador Gold er selvfølgelig mobilvennlig, og spillskjermen vil justeres for å bevare brukervennligheten også på mobile enheter.

Oppsummering

Vi har ventet på denne videoautomaten veldig lenge. Veldig lenge! Vi har faktisk lurt veldig lenge på hvorfor ingen av spillutviklerne der ute prøvde å skape en utfordrer til Gonzo’s Quest, men her kommer ELK Studios og knuser verdens mest populære videoautomat på alle måter! Ja, Ecuador Gold er helt fabelaktig, og vi kan anbefale den på det sterkeste til alle våre lesere. Ecuador Gold er en opplevelse i seg selv, og er et ypperlig eksempel på hvorfor man bør følge med på de yngre, mindre leverandørene av casinospill der ute. ELK Studios imponerer nok en gang, og Ecuador Gold er en videoautomat som utvilsomt vil havne på utallige favorittlister. Prøv den nå!

ELK Studios

ELK Studios er et svensk spillutviklingsselskap som ble etablert på slutten av 2013. De hadde som mål å skape vakre spill som også fungerer bra, og hvor det samtidig er mulig å stole på at spillet har gode matematiske modeller. Selskapet holder til i Stockholm og har i løpet av sin 5 år lange levetid sluppet et lite antall spilleautomater. De kunne helt sikkert ha utviklet mange flere spill, men de ønsker at spillene deres skal være noe spesielt. De jobber derfor hardt for å gjøre spillene morsomme, i stedet for å lansere dem så fort som mulig. Selskapet hevder å ha hundrevis av konsepter klare, som kun venter på å bli satt ut i livet. Forhåpentligvis vil vi se disse i løpet av de kommende årene.

Historien til ELK Studios

Det finnes ikke så mye informasjon om historien til ELK Studios på nett, men vi vet at selskapet begynte å utvikle spill i september 2013. Likevel gikk det nesten et år før de for alvor kom i gang med å lansere nye spill, og deres første spilleautomat ble utgitt i oktober 2014. Spillet het The Lab, og siden gikk det kun et par måneder før neste spill, kalt Electric SAM, kom ut. De lanserte siden to nye spill i 2015, og i september rundet de medarbeider nummer 10. Siden har de ikke sett seg tilbake og i dag hører de til blant de meste populære selskapene innen spillindustrien.

Prisvinnende studio
Du skjГёnner sikkert at ELK Studios ikke hГёrer til blant de stГёrste selskapene, men likevel har de sГёrget for ГҐ komme i oppmerksomhetens sГёkelys ved flere anledninger. Dette skjedde blant annet i 2017, hvor de deltok ved ICE Gaming sammen med alle sine ansatte. Her vant de prisen for ГҐrets spill under det som kalles for EGR Operators Award. Prisen fikk de for spillet Wild Toro. Som navnet til denne prisbelГёnte spilleautomaten kanskje antyder, sГҐ blir du tatt med til en liten by i Spania for ГҐ se pГҐ tyrefekting. Bakgrunnen er fylt med smГҐ hus med rosa vegger og papirdekorasjoner ved vinduene samt gamle lanterner og flagg som beveger seg i vinden.

Automaten har 5 store hjul, og du kan vinne pГҐ 178 ulike mГҐter. Symbolene varierer fra roser og appelsiner til tyren og en matador. Den stГёrste premien er pГҐ 1В 000x innsatsen. Wild Toro gir deg ogsГҐ funksjoner som omspinn med klebrige wild-symboler og en morsom bonusrunde der tyren angriper matadoren og etterlater seg wild-symboler.

Matematiske modeller

ELK jobber mye med matematiske modeller, og de stoler på statistisk modellering, store databaser og rask databehandling når de jobber med spillene sine. Dette har mange spillere allerede erfart, spesielt ved at spillene er pålitelige og raffinerte. Selv om spillene fra Elk Studios enkelt kan spilles fra en vanlig pc eller et nettbrett, så anser ELK likevel seg selv som en programvareleverandør med størst kompetanse innen spill til mobilspill. Hvis du liker å spille mens du er på farten, bør du definitivt sjekke ut ELK Studios’ store samling av spill.

Spesielle funksjoner fra ELK Studios

Selskapet utgir rundt 6-8 spill i ГҐret, et tall som er noe lavere enn mange andre spillutviklings-selskaper i bransjen. Som nevnt er de kjent for ГҐ lage spill med stor variasjon innen spillestrategier samt spillemГёnstre som tillater automatisk endring av mГҐten du spiller pГҐ basert pГҐ et enkelt sett med regler.

Jumper er en knapp du kan bruke nГҐr du Гёnsker ГҐ Гёke innsatsnivГҐet etter hver vinnende runde. Den tilbakestiller automatisk innsatsen til grunnivГҐet nГҐr du taper. Booster er en annen funksjon pГҐ mange av ELK sine spill. Den Гёker innsatsen etter hver runde du har tapt. Optimizer endrer innsatsen automatisk i henhold til den prosentdelen av balansen du har valgt. Game On er en annen av deres innovasjoner, en slags lojalitetsmekanisme som aktiverer ekstra gratisspinn nГҐr en spiller har plassert minst 25 spill pГҐ automaten.

Spilleautomater fra ELK Studios

Alle spilleautomater fra ELK Studios har en flott grafikk, gode animasjoner, unike temaer, kreative historier og praktiske funksjoner. De berømte Taco Brothers som skal forsøke å redde julen er et av de spillene det lønner seg å se litt nærmere på. Her skal de tre brødrene Pico, Pepe og Paso kjempe mot den onde kaptein Diaz. Spillet inneholder også et underholdende bonusspill med gratisspinn som sender brødrene ut for å løpe mens kaptein Diaz prøver å fange dem. Samtidig får de hjelp av en nydelig senorita, som hjelper dem med settet med fengselsnøkler.

Electric Sam er blant de første utgivelsene fra ELK, og her er det et vennlig troll og hans familie som har hovedrollene. Trollet heter Sam, og han kan bli helt elektrisk og erstatte et av symbolene med klebrige wild-symboler Kona hans heter Sandra, og hun deler ut multiplikatorer under runden med gratisspinn. Spillet ble faktisk så populært at ELK Studios også har produsert oppfølgeren Sam on the Beach, som sender familien på en karibisk ferie og gir deg 243 måter å vinne på.

Flere morsomme spill

Bloopers er en sГёt og vittig spilleautomat med flott 3D-grafikk, og som samtidig gir deg et glimt av hvordan det kan se ut bak kameraet i en actionfilm fra Hollywood. Sound Tech, Fix-it, Make Up, Cutter og Stunt Man er noen av symbolene du finner i spillet, sammen med en rekke spennende funksjoner. En av dem kan bytte symboler slik at du kan hente flere og stГёrre gevinster, utvide gratisspinn, fГҐ wild-symbolene til ГҐ utvide seg og mye mer.

Poltava er et fantastisk spill inspirert av den store nordiske krigen der den svenske hæren ble beseiret av Peter den Store. En av hovedfunksjonene er omspinn med marsjerende hjul, hvor det er mulig å flytte tropper fra hjul til hjul og potensielt bygge opp kombinasjoner som kan skaffe deg store gevinster. Mektige løver utløser Flames of War gratisspinn hvor ekstra klebrige wild-symboler lager en imponerende flammevegg.

Et kort sammendrag

Generelt kan vi si at ELK Studios jobber mye med grafikkdelen. De har valgt temaene for hvert av sine spill med omhu, og grafikken er alltid enestГҐende. DetaljnivГҐet pГҐ spillene er fantastisk og symbolene er som oftest relatert til spillets tema. De bruker derfor heldigvis ikke spillekort slik som mange andre utviklere. Du finner spill fra ELK Studios hos de fleste store norske online casinoer.

Ecuador Gold

Ecuador Gold har lanseringsdato 19 februar 2019.

ELK Studios er en spillutvikler som har utviklet seg positivt med flere interessante spilleautomater. En av de nye spennende spillene er Equador Gold, der du blir med i den søramerikanske regnskogen i Ecuador. Her blir du med oppdagelsesreisende Kane på nye spennende eventyr. Norgekasino har sett litt på hva spillet har å tilby.

Prøv demoen under!

Tekninsk informasjon

Spilleverandør: ELK Studios
Antall hjul/rader: 6/opptil 8 rader
Antall innsatslinjer: Opptil 262 144 måter å vinne på
Min/Maks innsats: €0.20 / €100
RTP: 96,10%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Bonusrunder, free spins, Ghosting WIld, multiplikatorer, mega-symboler

Om Ecuador Gold

Bli med oppdagelsesreisende Kane på tur i den søramerikanske regnskoden i Ecuador der du er med på et spennende eventyr med skjulte skatter idet han finner det gjemte tempelet ”The Lost Temple of Luck”. Hva gjemmer seg egentlig her? Med mega-steinblokker og opptil 262 144 måter å vinne på er det ganske nærliggende at det er mulig å vinne gigantiske gevinster her. Spillbrettet kan også utvides til 8 ekstra rader med mulige vinnerkombinasjoner. Dette spillet må du bare prøve! Spillet starter med 4096 måter å vinne på, men kan øke drastisk etter hvert som du får vinnerkombinasjoner.

Hvor kan man spille Ecuador Gold?

Spilleautomaten Ecuador Gold kan fort bli en klassiker blant spillene til ELK Studios. Casinospillere elsker å jakte på skatter på ukjente destinasjoner, og når prisen for å finne skatten belønnes med en enkeltgevinst på opptil 250 000 mynter, er det virkelig spennende på hvert eneste spinn. Denne spilleautomaten kan du spille hos de fleste store nettcasinoer som har spillutvikleren ELK Studios integrert. Det er bare å glede seg til eventyret starter! Nedenfor ser du noen nettcasinoer som har spillet:

Ecuador Gold symboler

Når man spiller Ecuador Gold får man en meget god spillfølelse både med tanke på grafikk og stemningen rundt spillet. Her får man servert massevis av interessante symboler av stein som kan ha en størrelse på opptil 4-gangen. 2×2, 3×3 og 4×4-symboler kan dukke opp etter hvert som du får vinnerkombinasjoner og gjøre gevinsten til gigantisk. Symbolet med oppdagelsesreisende Kane utetalter mest av hovedsymbolene.

Ecuador Gold bonus

Underveis når du spiller Ecuador Gold kan det dukke opp mange spennende funksjoner som kan hjelpe deg til å vinne stort. Vi har sett litt mer på spesialfunksjonene på denne spilleautomaten nedenfor:

Avalanche-funksjonen: Alle symboler som er en del av en gevinst vil eksplodere og gjøre plass til nye symboler som ramler ned. Avalance-funksjonen fortsetter så lenge det oppstår nye vinnerkombinasjoner. Noe som kan bety store gevinster.

Ghosting Wild: Dersom Ghosting Wild-symbolet dukker opp når du spiller kan dette falle ned på rad 3, 4, 5 og 6. Den kan flytte seg et tilfeldig antall steg i en ubestemt retning og etterlater seg wilds. Dersom den forflytter seg etil et stort symbol så blir hele symbolet wild. Denne funksjonen kan også gi deg meget store gevinster. Spesielt med Super (2×2), Mega (3×3) eller Epic (4×4)-symboler på skjermen.

Ecuador Gold free spins

Selve bonusspillet når du spiller på spilleautomaten Ecuador Gold er free spins-funksjonen. Dette er selve høydepunktet. Det er her de virkelig store skattene finnes. Dukker det opp 3 eller flere bonussymboler på skjermen vil free spins aktiveres. Hver bonusrunde starter med minst antall rader, men kan ekspandere til flere rader oppover – noe som kan potensielt gi meget store gevinster.

Antall free spins basert på bonussymboler:

  • 6 bonussymboler på skjermen aktiverer 25 free drops
  • 5 bonussymboler på skjermen aktiverer 20 free drops
  • 4 bonussymboler på skjermen aktiverer 15 free drops
  • 3 bonussymboler på skjermen aktiverer 10 free drops

Ecuador Gold jackpot

Ecuador Gold er ikke et progressivt jackpotspill med en stigende jackpot som man ser stige hele tiden, men det er likevel mulig å vinne en jackpotlignende gevinst på denne spilleautomaten som har 262 144 måter og vinne på og en toppgevinst på hele 250 000 mynter. Det er definitivt mulig å vinne en skikkelig storgevinst her!

Ecuador Gold på mobilen

ELK Studios har sørget for å gi spillet et godt design og funksjonalitet. Du kan enkelt logge deg på et mobilcasino enten via mobilen eller nettbrettet og spille Ecuador Gold hvor enn du er. Så lenge du er koblet på 4G-nettet eller har en stabil WIFI-tilkobling vil du få mye glede av spillet.

Konklusjon

På lang sikt kan Ecuador Gold vise seg å bli en klassiker blant spillentusiaster. Spilleautomater i en mystisk eventyr-kategori har blitt veldig populært. Når man har sjansen til å vinne storgevinster som man har her, er det ikke noen grunn til å tro at det skal bli mindre interesse for dette spillet. Du får vurdere selv også. Vi vil anbefale å prøve noen spinn her.

Leave a Reply