Spilleautomater Fairytale Legends Red Riding Hood gjennomgang, hvor og hvordan du spiller online?

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Spil pГҐ disse kasinoer ( )

Fairytale Legends: Red Riding Hood er en spilleautomat for alle eventyr elskere. Især hvis du er glad for Brødrene Grimm’s fortællinger. Spilleautomaten det handler om her, er baseret på fortællingen om Den Lille Rødhætte. En historie som de fleste nok kender fra barndommen.

Hvis du af en eller anden årsag ikke kender til eventyret eller hvis du bare skal have opfrisket det, så læs med her. Historien handler om Red Riding Hood, som bliver sendt ind gennem skoven med vin og kage til sin syge og svage bedstemor.

På vejen møder hun ulven, som får den gode idé at han kan komme Den Lille Rødhætte i forkøbet. Den vil nemlig gerne have vin og kage. Da Rødhætte er meget naiv, fortæller hun ulven hvor bedstemoren bor, ulven afleder Rødhætte og skynder sig hjem til bedstemoren, hvor den sluger hende og derefter udgiver sig for at være hende da Den Lille Rødhætte kommer.

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Ulven sluger både kagen, vinen og Den Lille Rødhætte. Heldigvis kommer der senere en jæger forbi, som undrer sig over den høje snorken. Han opdager ulven og skærer dens mave op, hvilket redder både Den Lille Rødhætte og bedstemor.

Følg med Den Lille Rødhætte lang ind i skoven

Spilleautomaten er lavet sådan at du følger Den Lille Rødhætte. Hver gang du taget er spin bevæger hun sig længere ind i skoven. Skoven er ikke mindre end magisk. Det er en smuk skov i rødlige farver, og ildfluer flyver rundt omkring.

Musikken kan ogsГҐ beskrives som eventyrlig. Fugle kvidrer i baggrunden og hver gang du tager et spin, spiller en melodi. Som eventyr fan er det en rigtig god mulighed hvis du vil finde en ny spilleautomat at spille pГҐ.

Spillet er udviklet af NetEnt og de har gjort universet lidt mere eventyrligt end det hidtil har været beskrevet i fortællingerne. Men det gør slet ikke noget, faktisk giver det lidt ekstra til underholdningen i spillet.

Derudover er grafikken i top. Alt fra Den Lille Rødhætte til skoven i baggrunden og de symboler NetEnt har valgt at inkludere i spillet.

Fairytale Legends: Red Riding Hood symboler du skal kende

Denne spilleautomat har en del forskellige symboler, der passer ind i eventyrtemaet. Lavere betalt symboler er A, K, Q, J og 10. Det er selvfГёlge symboler der er godt at kende til, men samtidig er det ikke dem der gГёr du at kommer op og vinder den helt store gevinst.

Medium betalte symboler er:

 • FL symbolet – Det firkantede symbol med bogstaverne ‘FL’ pГҐ er det hГёjest betalte symbol mellem de medium betalte.
 • Krone emblem – Krone emblemet kommer lige bagefter nГҐr det kommer til betalte symboler. Det er et emblem lavet i guld og med en krone i midten.
 • NГёgle – En nГёgle pyntet med diamanter, der ligger i forgrunden af et nГёglehul.
 • Rose – En pink rose der er ligger hen over, der igen er meget lig med de klassiske eventyr.
 • Eventyrbog – En grГёn eventyrbog, der formentlig skal forestille bogen hvor historien om Red Riding Hood stГҐr i.

Her kan du se værdien på alle de medium betalte symboler.

Sticky wild re-spins er endnu et symbol du skal kende, og nok ogsГҐ en af dem der er sjovest at lande. Hvis du er bekendt med NetEnt symboler, sГҐ kender du muligvis denne type, da de gГҐr igenВ i mange af NetEnts spilleautomater.

Symbolet forestiller Den Lille Rødhætte og der står samtidig ‘wild’ på. Hvis du lander symbolet på enten hjul 2, 3, 4 eller på hvilket som helst hjul inde under Free Spin, så sætter disse symboler sig fast. Det gør de mens resten af spinner igen. Dermed kan du lige pludselig have en del Sticky Wild Re-Spins, hvilket kan give dig en god gevinst.

Bonus features

Hvis du spiller Fairytale Legends: Red Riding Hood, så er du så heldig at have chancen for at få adgang til en række forskellige bonus features. De følgende bonus features er dem du kan støde ind i og derfor skal kende.

Random bonus features

 • Fairy Magic Spin – I dette feature kommer feen frem. Du fГҐr adgang til featuret hvis du fГҐr en tilfГ¦ldig klynge pГҐ 5 til 9 medium betalte symboler og som ikke inkludere logo symbolet med FL. Du fГҐr dermed et overlay free spin, som er symboler, der lГ¦gger sig ovenpГҐ hjulene fra hovedspillet.
 • Fairy Surprise – Du fГҐr adgang til dette feature, hvis du er ude for en ‘ikke vindende situation’ i hovedspillet. Et af de medium betalte symboler bliver valgt tilfГ¦ldigt og feen tryller de andre symboler om til det valgte. Det vil hun blive ved med indtil du fГҐr en gevinst.
 • Fairy Wild Spin – 3 eller 4 Wild symboler lander tilfГ¦ldigt pГҐ hjul 2, 3, eller 4. NГҐr dit spin stopper og du har fГҐet din gevinst, sГҐ fГҐr du et Sticky Wild Re-Spin.

Main bonus features

Hvis du lander den blГҐ skattekiste pГҐ hjulene, 1, 3 og 5 i hovedspillet sГҐ aktiverer du bonus feature. Dermed er de blГҐ skattekister de symboler du skal holde allermest Гёje med, da det er dem der giver dig adgang til chancer for at vinde de bedste bonusser i den her spilleautomat.

 • Beware of the Wolf – I dette bonus spil fГҐr du adgang til et slags bordspil, hvor du ser skoven oppe fra. I skoven er der 5 forskellige lokationer du skal kende til: Coin Win, Double, Arrow, Jackpot Coin Win og Collect. Du skal spinne en papir vindmГёlle ved at klikke pГҐ inde i spillet, sГҐ du bevГ¦ger dig rundt og vinder coins.
 • Free Spins – NГҐr du lander en free spins runde, sГҐ fГҐr du 10 gratis spins.
 • Coin Win – NГҐr du vinder et Coin Win, sГҐ fГҐr du 15 gange den indsats du har sat i coins.

Nu hvor du ved alt om de forskellige bonus spil du kan komme ud for i Fairytale Legends: Red Riding Hood. sГҐ er du klar til at gГҐ igang med at spille.

Konklusion pГҐ Fairytale Legends: Red Riding Hood

Som du nok har kunne læse dig frem til er dette endnu en spilleautomat fra NetEnt som vi er glade for. Vi ved godt at det efterhånden er velkendt blandt vores læsere, at vi er generelt er glade for NetEnt.

Derfor er det nok ikke nogen overraskelse at vi også er glad for denne. Selvfølgelig gør grafikken og lyden en del. Men det der gør at vi bedømmer en spilleautomat fra at være middel til at være i toppen er helt klart om der er nogle underholdende bonus features. Det er nemlig det er skiller spilleautomaterne ud fra hinanden. Desuden er det som oftest også inde i disse bonus features at du har bedst mulighed for at vinde en masse coins.

Når det kommer hertil, så må man sige at Fairytale Legends: Red Riding Hood lykkes rigtig godt men en række forskellige underholdende bonus features.

Red Riding Hood

Totalvurdering

En helt glitrende automat fra NetEnt!

NetEnt slutter aldri, aldri å imponere oss og nå har de gjort det igjen! Dette er spilleautomaten Fairytale Legends: Red Riding Hood, og du verden for en fantastisk spilleautomat dette er! Spillet er spekket med herlige funksjoner, og når det gjelder grafikken er det ingenting å bekymre seg over – for her er det skyhøy kvalitet over hele linjen.

Det er bare én ting å gjøre: å krysse fingrene for en lykkelig slutt!

Dette er, som du sikkert skjønner, etter vår mening en gnistrende spilleautomat, og her får vi endeløst mye underholdning presentert over 5 hjul og 3 rader. Den lille feen i spillet vil tilby oss mange små bonuser underveis i spillet og vi trekker gladelig frem Fairy Magic Spin, Fairy Wild Spin, Fairy Surprise og et bonusspill hvor vi kan vinne freespins, en bonusgevinst eller tilgang til bonusspillet Beware The Wolf! Full pinne fra start til slutt, og nå har du endelig muligheten til å hjelpe Lille Rødhette på sine oppdrag!

Sticky Wild Respins!

Vi starter med jokerfunksjonen, og at spillet har wilds/jokere er naturligvis ingen overraskelse! Det som er så bra er at når vi får wilds på hjulene vil disse låses fast og gi oss et gratis omspinn og dermed ekstra gevinstmuligheter. Får man ytterligere et wild på hjulene i omspinnet vil funksjonen gjenta seg! Veldig bra, og gratismuligheter er noe vi virkelig setter pris på!

Bonusfunksjoner fra feen

Feen i automaten Red Riding Hood spiller en viktig rolle og grunnen til dette er at hun med jevne mellomrom dukker opp ved siden av automaten og sprer litt magi for oss – helt tilfeldig mens et spinn pågår. Det er her snakk om små bonusfunksjoner og disse skal vi se nærmere på!

Fairy Magic Spin sørger for at vi får massevis av like symboler på hjulene. Med en litt heldig plassering på disse vil vi kunne vinne store gevinster som vi får rett inn på spille kontoen.

Fairy Wild Spin er også en meget bra funksjon og som du sikkert forstår så kommer feen ut på hjulene mens de spinner og slenger ut en hel haug med wilds. Flere wilds gir mange gevinstmuligheter, så her er det bare å håpe at også disse symbolene plasserer seg gunstig.

I tillegg til de to nevnte tilfeldige bonusene har vi også Fairy Surprise og her skal vi rett og slett holde deg litt på pinebenken! Spill selv og se hva som skjer!

Bonusspillet: få tre skattekister!

Bonusspillet i Red Riding Hood aktiveres når du får tre skattekiste-symboler på hjulene, og da er det tid for spenning. Du skal velge én av skattekistene for å se hvilken bonus du får og dette vil være enten en myntutbetaling, freespins eller bonusspillet Beware The Wolf!

Myntutbetalingen er jo den enkleste av disse bonusene og her får du rett og slett en kontantgevinst satt direkte inn på spillekontoen din – og den kan bli stor.

Gratisrundene er veldig bra og du får totalt 10 runder. Mens disse rundene pågår vil du for hver nye skattekiste som havner på hjulene motta ytterligere to freespins, så antallet kan altså bli langt høyere enn 10. Sticky Wilds er aktive også i gratisrundene så det er bare å krysse fingrene for at man får plenty med slike symboler.

Beware the Wolf

I den siste skattekisten finner vi altså selve bonusspillet i denne automaten, Beware the Wolf! Dette er et utrolig spennende og spesielt bonusspill hvor du skal følge Rødhette på hennes ferd langs stien i skogen – men du må passe på at ulven ikke tar henne!

På sin ferd langs stien vil hun finne gevinstmultiplikatorer og her kan utbetalingene bli virkelig store – og her snakker vi opptil 200 ganger innsatsen. Spinn hjulene og gjør alt du kan for å aktivere denne bonusrunden, for dette har du ikke sett maken til tidligere!

Red Riding Hood

Totalvurdering

Fairytale Legends: Red Riding Hood er en suveren spilleautomat spekket med bonusfunksjoner!

Hvor kan jeg spille?

InstaCasino

NorskeAutomater

NorgesCasino

Fairytale Legends: Red Riding Hood er en spilleautomat av ypperste kvalitet, og det er naturligvis NetEnt som stГҐr bak denne utgivelsen – hvem andre! Aner vi at det skal komme flere eventyrbaserte spilleautomater fra denne gjengen? Ja, vi har vel en mistanke om det ettersom tittelen lyder som den gjГёr, og i sГҐ fall har vi mye bra ГҐ se frem mot!

Dette er en automat som man skulle tro var yndig og sГёt, og selv om den kanskje ser slik ut rent grafisk er dette nesten for et lite beist ГҐ regne. Her er det massevis av bonusfunksjoner som vi kan nyte godt av og spesielt spennende er bonusspillet Beware the Wolf!

Sticky jokere og omspinn

Wilds, eller jokere, er en selvskreven del av enhver spilleautomat og ogsГҐ i Red Riding Hood finner vi dette viktige symbolet. Dette symbolet kan vГ¦re en del av en hvilken som helst vanlig kombinasjon og kan derfor gjГёre det enklere for oss ГҐ vinne. I dette spillet vil slike symboler pГҐ hjulene gi oss gratis omspinn hvor jokerne beholder plassen sin, og dette er naturligvis helt strГҐlende! FГҐr man et nytt wild pГҐ hjulene i omspinnet vil ogsГҐ dette lГҐses sammen med de andre jokerene – og hjulene vil spinne gratis enda en gang!

Viktig fe i spillet

Mens hjulene spinnes i grunnspillet vil du fra tid til annen oppleve at en fe kommer sigende inn fra hГёyre, og da er det bare ГҐ gjГёre seg klar. Dette er en tilfeldig bonusfunksjon som aktiveres av seg selv, og vil da gi oss et spinn med ekstra mange wilds, ekstra mange like symboler eller rett og slett en liten hemmelighet. Hva hemmeligheten er fГҐr du enkelt og greit finne ut av selv, for det er jo tross alt slik at ikke alt skal sies!

Denne bonusfunksjon gjГёr spillingen uforutsigbar og spennende, og kan gi oss skyhГёye utbetalinger hvis vi har hellet pГҐ vГҐr side.

Skattekisten aktiverer bonusspill

Vær på utkikk etter skattekistene ettersom tre slike på hjulene etter et spinn lar deg få tilgang til bonusspillet. Det som først skjer er at du skal velge en av kistene og disse tre vil inneholde forskjellige bonuser; nemlig en kontantpremie, gratisrunder og det store bonusspillet Beware the Wolf!

Kontantpremien er rett og slett en utbetaling av penger og er i og for seg ikke sГҐ spennende – selv om du kan fГҐ store gevinster ogsГҐ her.

I gratisrundene vinner du i utgangspunktet 10 runder pГҐ casinoets regning, og her vil du kunne fГҐ ytterligere runder hvis du fГҐr flere kister i disse spinnene. Hver kiste gir 2 ekstra freespins, og husk pГҐ at sticky joker-funksjonen er aktiv ogsГҐ her!

Men: det er Beware the Wolf vi virkelig er ute etter å aktivere, og dette er et spennende og ganske langvarig spill hvor du skal følge Rødhette på den skumle stien. Underveis på sin vandring kan hun plukke opp høye multiplikatorer som kan gi oss herlige utbetalinger og disse kan være så store som 200x! Dette vil gi deg et solid løft på spillekontoen, men det er viktig at du hjelper henne å se opp for ulven, for hvis man møter denne karen er bonusspillet over.

Dette er et meget spennende, innholdsrikt og underholdende spill, og NetEnt har nok en gang vist at de virkelig kan hvis de vil! Vi hГҐper og krysser alt vi har for at eventyret ender godt for deg og RГёdhette og at dette ikke er den siste Fairytale Legends-spillet vi fГҐr se fra NetEnt!

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Fairytale Legends: Red Riding Hood er den andre spilleautomaten i Fairytale Legends-serien til Net Entertainment. Den første var Fairytale Legends: Hansel and Gretel. Net Entertainment står også bak andre spilleautomater som bygger på eventyr, som for eksempel Jack and the Beanstalk som bygger på Roald Dahls fortelling om Jack og den magiske bønnestengelen.

Fairytale Legends: Red Riding Hood spiller som navnet indikerer på historien om lille rødhette som skulle besøke bestemoren, men hvorpå ulven kom henne i forkjøpet og spiste bestemoren og lille rødhette. Historien får sin lykkelige slutt ved at en jeger kommer og spretter opp magen på ulven, og slik frir både lille rødhette og bestemoren fra ulvens mage.

Temaet er overraskende godt behandlet av andre spilleautomater allerede. Historien om lille rødhette er gjenskapt gjennom både Little Red Riding Hood fra Cayetano Gaming, Miss Red fra IGT, Forest Tale fra E.G.T., Little Red fra Leander Games, og Li’l Red Riches fra WMS. Det er med andre ord ikke et nytt og originalt tema Net Entertainment tar for seg med denne spilleautomaten, men heller et nokså velbrukt. Samtidig skal det understrekes her at alle spilleautomatene er forskjellige og har ulike fokus på historien. Net Entertainment spiller på lille rødhette og den sluske ulven i historiens andre del, mens Forest Tale fra E.G.T. for eksempel, fokuserer på historiens første del.

Oppbygging

Fairytale Legends: Red Riding Hood er bygget opp av 3 rader og 5 kolonner – Net Entertainments signaturkonfigurasjon. Dette er en konfigurasjon vi kjenner fra spilleautomater som for eksempel Guns n Roses, Jackpot 6000, Starburst, Gonzo’s Quest, Jack and the Beanstalk, Mega Fortune, og mange flere. Konfigurasjonen fungerer bra, og vekter behovet for spenning og noe skal skje, mot at det blir oversiktlig og ryddig.

Funksjoner

Fairytale Legends: Red Riding Hood har både Wild-symboler og bonusspill i spillet.Wild-symbolene dukker opp i kolonne 2, 3 og 4 i hovedspillet og alle kolonnene i gratis spinns. Det vanligste Wild-symbolet er lille rødhette selv, men du kan også regne med et og annet besøk fra andre magiske skapninger i skogen som har med seg enorme premier.

I bonusspillet får du en sjanse til å ta rotta på ulven – Big Bad Wolf. Bonusspillet er døpt Beware the Wolf Bonus Round, og aktiveres ved at bonussymbolet vises i enten kolonne 1, 3 eller 5 og spilleren velger Beware the Wolf Bonus. I bonusspillet er det en multiplikator i sving som strekker seg fra x1 til fantastiske x20. Det vil si at du kan få opptil 20 ganger så mye i gevinst som du ellers ville fått.

Når gratis spinns aktiveres, får spilleren 10 gratis spinns med samme valør som det ble spilt for i runden før. Mens gratis spinns pågår kan ytterligere gratis spinns vinnes ved at spilleren får frem bonus symbolet. 1 bonussymbol gir 2 ekstra gratis spinns, 2 bonussymboler gir 4 ekstra gratis spinns, 3 bonussymboler gir fantastiske 10 ekstra gratis spinns.

Du kan spille med myntverdiene 0.1 kroner, 0.2 kroner, 0.5 kroner, 1 krone, 2 kroner, 5 kroner, og 10 kroner. Spilleautomaten har i tillegg nivå 1 til 10, og som nevnt 20 gevinstlinjer. Det vil si i praksis at minste innsats per spinn er 0.1 kroner * 1 nivå * 20 gevinstlinjer = 2 kroner. Maksimal innsats per spinn er 10 kroner * 10 nivå * 20 gevinstlinjer = 2 000 kroner. Spiller du med nivå 8 og 0.2 kroner per spinn, koster hvert spinn deg da 0.2 kroner * 8 nivå * 20 gevinstlinjer = 320 kroner, mens om du spiller med nivå 3 og 5 kroner per spinn, vil hvert spinn koste 5 kroner * 3 nivå * 20 gevinstlinjer = 300 kroner.

Konklusjon

Fairytale Legends: Red Riding Hood er en spilleautomat for deg med sansen for eventyr, store premier, og hyggelig grafikk. For enkelte vil kanskje denne automaten blir i overkant familievennlig i fremtoningen. Det er ikke mye hasard over å se lille rødhette på vei til bestemoren, men for spillere som er mer opptatt av å hygge seg, enn å kjenne på spenning, kan dette være en meget god automat. Ønsker du å tøye grenser og utfordre deg selv, kjenne på adrenalin og intens spenning, bør du heller se på spilleautomater som Devil’s Delight.

Du kan Spille Fairytale Legends: Red Riding Hood alle steder hvor du finner Net Entertainment sine spilleautomater. Dette betyr i praksis hvor som helst. Alle norske casinoer vil ha Net Entertainment sine spilleautomater, ettersom dette er den absolutt største leverandøren av casinospill i Skandinavia. Gode steder å spille Fairytale Legends: Red Riding Hood på er er imidlertid norskeeide Guts, Rizk og Betspin, eller svenskeeide Casumo. Betsson, Betsafe, Unibet, Thrills, Kaboo, Ikeburo Casino, Larry’s Casino, CasinoPop og SuperLenny er også gode alternativer. Du kan også sjekke ut casinoer som Storspiller Casino og NordicBet for å kombinere gode casino bonuser med Fairytale Legends: Red Riding Hood.

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Fairytale Legends: Red Riding Hood gratis

Her kan du teste ut Fairytale Legends: Red Riding Hood helt gratis og se nøyaktig hva vi mente i vår intro. Vel, kanskje du elsker stilen, og da er det enda bedre, men det er sjokket når feen hele tiden flyr frem med nye måter å vinne på at smilet virkelig skyter til topps.

Selv om vi synes at den generelle designen er generelt overraskende barnslig til å komme fra superutvikleren NetEnt er dette en automat «alle» burde prøve.

Fairytale Legends: Red Riding Hood free spins

Det er let å dra inn Fairytale Legends: Red Riding Hood free spins, og enda enklere å dra inn re-spinn. La oss snakke litt om den tradisjonelle former for free spins først:

Hver gang du får tre bonussymboler, i formen av blå skattkister, vil disse komme frem og du kan velge en av dem. Klikk riktig og vinn 19 free free spins. Tilfeldig valg, men vi sier ikke nei til 19 når resten av bransjens spilleautomater vanligvis starter deg på 10.

Hver eneste gang en ny skattkiste dukker opp vil free spins-rundene dine bli utvidet. Jepp, her er det mulig å la spinnene dine fortsette i nærmest evig tid. Sist gang vi i Norske-Spilleautomater redaksjonen kom oss frem til free spins rundene ble de mer enn doblet. Det stoppet ikke å komme nye free spins før vi var godt over 50 – og det er akkurat slik vi liker det.

Men sa vi ikke også noe om re-spinn? Jo, det gjorde vi. Hver gang to eller flere wild symboler dukker opp på samme spinnet vil du med engang få et ekstra spinn. Dette skjer uansett om du vant eller tapte på det første spinnet. Enda bedre: Skulle et nytt wild-symbol ramle inn på ditt re-spinn vil du få et nytt re-spinn.

Og ja Fairytale Legends: Red Riding Hood er et spill fra den superpopulære bransjeledende utvikleren NetEnt, og for deres nye spill er det alltid haugevis av free spins som blir gitt ut av casinoene. Mark, dette er gratis runder, og har ikke spesialfunksjonen til free spins du vinner i selve spillet.

Fairytale Legends: Red Riding Hood bonus

Siden så godt som alle casinoer har Fairytale Legends: Red Riding Hood kan du være 100% sikker på at du kan dra inn mangt en kraftig og herlig Fairytale Legends: Red Riding Hood bonus. Hent inn nøyaktig de dosene med bonus du selv ønsker, og kos deg.

Gevinstsymboler og utdeling

Dette er en automat med så mange spesialfunksjoner at symbolene i seg selv nærmest faller litt ut av fokus, men ja, alt er åpenbart eventyrorientert, og meget passende. De største utdelingene vil nok komme via feen, som faktisk utløser hele tre forskjellige og helt tilfeldige spesielfunksjoner – og ja, disse kan komme når som helst, inkludert rett etter hverandre.

Plutselig flyr feen frem, og du vil elske hver og en av dem. To gjelder kun for ditt ene spinn. Den første gjør legger samme symbol på alle rutene på de tre midterste symbolene, og matcher dette hjul 1 (og kanskje også hjul 5) blir det kolossale gevinster å hente. Den andre tilfeldige funksjonen er at feen forandrer tilfeldige symboler til et spesifikt mellomstort gevinstsymbol, og her vil du uansett hva vinne. Feen fortsetter nemlig å gjøre om symboler til du har minst en gevinst.

Den tredje spesialfunksjonen varer på en annen side over mer enn et spinn. Ja, feen besøker deg bare på ditt første, men, og dette er et stort men, hun gir deg 3-4 wild-symboler. Og husker du hva som skjer når du får minst 2 wild-symboler? Jo, det blir også re-spinn!

Enda bedre utbetalinger kan komme via skattkistene. Disse utløser en av tre gledelige overraskelser. Velg en skattkiste og få free spins, tilgang til bonusspillet eller en direkte pengepremie. Du vil elske alle alternativene.

Fairytale Legends: Red Riding Hood jackpot

Det finnes ingen Fairytale Legends: Red Riding Hood jackpot, men det er flere gode gevinster å hente, så vi tror ikke dette vil plage deg spesielt mye.

Fairytale Legends: Red Riding Hood bonusspill

Det er som nevnt et rimelig saftig Fairytale Legends: Red Riding Hood bonusspill. Velger du skattkisten med «Wolf Bonus» blir denne utløst, og her får du et helt eget minispill. Beveg deg gjennom et stort skogsområde der du på hvert stopp drar inn saftige multiplikatorer – noen helt kolossale, helt til ulven fanger deg.

Fairytale Legends: Red Riding Hood mobil

I likhet med alle nye NetEnt automater produsert fra 2014, og i alle fall 2015, ble Fairytale Legends: Red Riding Hood mobil utviklet samtidig som den tradisjonelle flash-versjonen. Det vil si at fra det øyeblikket da Fairytale Legends: Red Riding Hood gikk live den 24. oktober 2016, kunne man spille automaten nøyaktig hvor man selv ville.

Fairytale Legends: Red Riding Hood tips

Vi avslutter vår anmeldelse med et viktig Fairytale Legends: Red Riding Hood tips: Ikke ignorer automaten bare på grunn av at den har et litt annerledes design. Selv om du hater den over-søte og storøyde Rødhette er det så mange kule spesialfunksjoner her at du bare må teste den ut!

NetEnt: Fairytale Legends: Red Riding Hood

Helhetsinntrykk

Fairytale Legends: Red Riding Hood er basert på eventyret om Rødhette og Ulven. Videoautomaten er en del av spillkolleksjonen Fairytale Legends fra spillutvikleren Net Entertainment.

Hvor kan man spille?

Voodoo Dreams

Fairytale Legends: Red Riding Hood er basert på den kjente fortellingen om Rødhette og den store stygge ulven som kler seg ut. Bak utviklingen av spilleautomaten står den svenske casinokjempen Net Entertainment, som nok en gang leverer casino-opplevelser fra øverste hylle. Omtrent alle norske barn kjenne til historien, og denne versjonen er reservert for oss voksne.

Her har den episke folkehistorien fra Brødrene Grimm blitt spritet opp med animasjoner, freespins, wild symboler og et unikt bonusspill – med sjansen til å vinne ekstra store gevinster. Spillet leveres med flere lag, og nye såkalte «spill i spillet» som aktiveres med nok flaks i bakhånd.

Design og innsatser

Du spiller med 20 gevinstlinjer, spredt ut over 5 hjul og 3 rader. Stilen er å kjenne igjen i tidligere spill fra samme utvikler, og sørger for en god variasjon. Eventyr er temaet, noe som preger alle detaljene i spillet. Her blandes magi med casinoglede og vi liker absolutt det vi ser foran oss. På mange måter kan Fairytale: Red Riding Hood minne en del om spilleautomaten Seasons, fra Yggdrasil Gaming – med skiftende omgivelser i bakgrunnen.

Å finne en innsats man er komfortabel med tar ikke lang tid, med 10 innsatsnivå og en myntverdi mellom 10 øre og 100 kr per spinn. Når vi legger sammen tallene ender Fairytale Legends: Red Riding Hood opp med en min/maks innsats som strekker seg fra 2 kr til 2 000 kroner per spinn. Kanskje ikke helt ideelt for småspillere, men riktig bra for de som foretrekker medium/høye innsatser. Gevinstlinjene er også faste (vel og merke), men det er kanskje like så greit etter vår mening. Spilleautomaten har i tillegg en egen «autoplay» funksjon, som gjør at du slipper å trykke for hvert spinn.

Der lille Rødhette gikk i skogen for å sanke bær, er målet ditt å finne fram til de største og mest verdifulle casinogevinstene. Med på laget har du flere herlige spesialfunksjoner, slik som wilds og freespins. I neste avsnitt tar vi en nærmere titt på disse og på hvilken måte de belønner deg.

Spesialfunksjoner og bonus

Det som først slo oss når vi lastet inn spillet var det høye antallet spesialfunksjoner. At de spriter opp spillingen er det liten tvil om, og det samme gjelder tykkelsen på lommeboken. Vi begynner med de enkleste symbolene:

Wilds
Wilds er begrenset til hjul nummer 2, 3 og 4 i grunnspillet. Symbolene er utformet som Rødhette selv, som smiler vennlig mot oss på siden av spillet. Vi har også god grunn for å smile tilbake da wilds erstatter nesten alle andre symboler spillet (scatter er det eneste unntaket).

I freespin modus kan wilds dukke opp hvor som helst, noe som øker sjansen for å vinne. Èn siste ting som er verdt å nevne: I grunnspillet får du en gratis re-spin hvis minst 2 wild symboler lander på hjulene samtidig. Da blir de «sticky», og klebrer seg på skjermen mens resten av hjulene spinner av gårde. En fin liten vri som vi raskt lærte å sette pris på!

Freespins og scatter
Fairytale Legends: Red Riding Hood har et spesielt oppsett når det kommer til freespins. Scatteren i spillet symboliseres av en blå skattekiste og du må lande minst tre stykk på skjermen samtidig for å vinne. De viser seg kun på hjul nummer 1, 3 og 5.

De blå kistene forstørres og du blir bedt om å velge én av de. Her kan du dra i land tre forskjellige gevinster: freespins, coin win og bonus – avhengig av hvilken kiste du trykker på.

Freespins belønnes i form av 10 stykk om gangen, og for hver nye kiste som viser seg legges to nye spinn til på antallet. Når sant skal sies ble vi litt skuffet over freespin funksjonen for i løpet av +100 spinn ble den aktivert kun én gang. Den ene gangen det skjedde, vant vi nærmere 40 freespins (med +2 kistene), men vi så aldri gevinster som overgikk 300 mynter. En tilfeldighet? Kanskje. Det er hvertfall ikke noe å skryte av, sett opp mot andre klassikere fra samme utvikler.

Coin win
Coin win er en enkel, men lønnsom spesialfunksjon. Her blir innsatsen din multiplisert med x 15. For eksempel: Satser du 1 000 kr per spinn kan du vente deg 15 000 kroner ekstra på bunnlinjen når coin win aktiveres. Ikke den feteste premien vi har hørt om, men heller ikke dårlig. Eneste problemet er som sagt at de tre skattekistene aktiveres såpass sjeldent.

Beware the wolf bonus
Beware the wolf bonusen er vår soleklare favoritt, både på grunn av gevinstene…og fordi det føles uhyre spennende. Det blir litt som å spille monopol på steroider, fordi vi vet det er snakk om ekte penger!

Her lanseres et nytt «spill i spillet», der vi sendes av gårde til et slags brett. Målet er å flytte seg rundt på brettet, og sanke sammen de verdifulle gevinstene som ligger strødd utover bakken. Blant disse finner vi en multiplikator som kan nå inntil x 20, coin wins og såkalte jackpot coin wins.

Hvor du ender opp på brettet avhenger av hjulet som spinner av gårde, og gevinstene er knyttet opp mot innsatsen. La oss si du ender opp med multiplikatoren på x 20. Da vil gevinsten din være innsatsen per runde multiplisert med x 20. Så enkelt er det.

Fairy Magic

Det ligger i navnet «Fairytale Legends: Red Riding Hood» at vi kan vente oss litt ekstra magi underveis. Spilleautomaten har tre ekstrafunksjoner ved navn: Fairy Magic Spin, Fairy Wild Spin og Fairy Surprise:

Fairy Magic spin
Helt tilfeldig vil en liten fe dukke opp på skjermen og vispe tryllestaven sin. Resultatet er at du belønnes med mellom 5 til 9 identiske symboler som lander tilfeldige steder på skjermen. Til forskjell fra freespins, coin win og beware the wolf bonus, er dette en funksjon som faktisk dukker opp med jevne mellomrom (med de fordelene det gir). Det hele minner litt om spilleautomaten Monkey King, og apekatten som deler ut identiske symboler med jevne mellomrom.

Fairy Wild Spin
Her er det snakk om en forlengelse av wild funksjonen med inntil 4 sticky wild symboler som lander på et av hjulene. De kan bare dukke opp på hjul 2, 3 og 4 – men det holder i massevis når vi måler antallet gevinstkroner. Gitt at wild symbolene kan erstatte alt annet med unntak av scatter blir det fort snakk om ekstra store summer når det skjer.

Fairy Surprise
Akkurat som navnet sier – her venter det en stor overraskelse for den heldige vinneren. Den lille tryllefeen flyr inn og velger et tilfeldig symbol på skjermen, og er du heldig blir det et av de mest verdifulle. Så fort hun velger et symbol, vil flere av de omkringliggende symbolene forvandles til det samme. Her fortsetter hjulene å spinne så lenge du vinner og det kan fort bli snakk om ekstra store gevinster.

Sammendrag for Fairytale Legends: Red Riding Hood

Fairytale Legends: Red Riding Hood lever opp til forventningene med sine 7 unike spesialfunksjoner og fine animasjoner. Likevel mangler spillet den X-faktoren som vi er vant til å se hos andre automater fra NetEnt. Det blir litt kjedelig i lengden, og mye skyldes nok mangelen på freespins, coin wins og bonusrunder. Disse burde inntreffe oftere, fordi slik det er nå blir variasjonen litt for lav etter vår smak.

Designet og musikken er likevel nok til å imponere, og vi elsker det dynamiske skiftet mellom natt og dag.

Er du glad i eventyrfortellinger er Fairytale Legends: Red Riding Hood likevel en spilleautomat vi anbefaler deg å prøve!

Leave a Reply