Spilleautomater Spil gratis Van Gogh – STHLMGAMING gjennomgang, hvor og hvordan du spiller online?

Spil gratis: Van Gogh – STHLMGAMING

Anmeldelse af Van Gogh spilleautomat

Selv om han havde et tragisk liv, sælger kun ét maleri til sin værtinde og dør i fattigdom, er Vincent Van Gogh nu blandt de mest berømte kunstnere, der nogensinde har levet. Hans arv strækker sig ud over sine malerier, sange, film og optagende auktionsværdier, men selv jeg var overrasket over at se en hel spilleautomat dedikeret til manden og hans værker.

Van Goghs video slot er et af de første spil fra opstartsstudiet Sthlm Gaming. Oprettelse af kunst-tema spil kan nemt være en hit eller savner læring fra IGT og dens populære Da Vinci Diamonds, i mellemtiden blev ISoftBets Mona Lisa Jewels aldrig modtaget godt.

Men lad mig se hvad Van Gogh spillemaskine har at byde på.

Spil beskrivelse

 • Udgivelsesdato: 09.04.2018
 • Layout: 5 * 3
 • Paylines 20
 • Indsats: 1 kr. – 1000 kr.
 • Maks. vinde (mønter): 5000
 • Volatilitet: Høj
 • RTP: 96,8%
 • Enheder: iPhone, Android, Windows

Spil for rigtige penge

300 free spins & 100% op til 1000 kr.

 • Trustpilot 4/5
 • Vælg mellem to bonuser
 • Det bedste VIP-program

Selvom det er et forholdsvis standard layout, hvor 20 betalingslinjer krydser fem hjul og spillere har brug for tre eller flere af samme symbol på tværs af en linje for at vinde en præmie gør symbolets kvalitet og nogle virkelig unikke bonusfunktioner det til liv.

Du vil se den store mand selv, der vender sig op i superstore blokke af vilde symboler, og når spillene spilles ud, vil særlige farver tilføje funktioner til eventuelle efterfølgende gratis spins runde.

Grundlagt i 2016, Sthlm Gaming. Eller STHLMGAMING, som de gerne vil sige det, udgav deres første spilleautomat i slutningen af 2017 og planlægger at starte fire eller fem hvert år. De er baseret i Stockholm Sverige, hvor deres navn kommer fra. Stockholm er noget af et center for online casino spil udviklere at opholde sig, og de har teamet bag firmaet har alle haft mange års erfaring i virksomheden. Deres spil er alle kodet til at arbejde på stationære pc’er samt på Android, Windows og Apple-mobiler og -tabeller i et system, de kalder Smart All Devices, så lad mig tage fat i mine børster og farve detaljerne om, hvordan Van Gogh-videoslots fungerer.

Svensk mesterværk

Til undskyldninger for Van Goghs hengivne, men jeg kunne ikke identificere nogle af malerierne i dette spil, så måske er de inspireret af hans værker, snarere end taget direkte fra dem. Baggrunden er rullende marker under en stormvejr, der ligner Wheatfield With Crows, mens hjulene er designet til at se ud som om de er på et lærred i kunstnerens rum. Det er en glimrende måde at lægge spillet ud, og symbolerne er lige så godt udformede, med selv ikonerne J, Q, K og A ser ud som malede bogstaver.

Gevinster fra disse varierer fra 10x, 20x og 50x linjeposten, når enten J eller Q lander på tre, vores eller alle fem hjul på en betalingslinie, til 20x, 40x og 100x for K eller A i samme mønster. Malerier af pærer, appelsiner og æbler returnerer højere præmier. De øverste symboler er iris, med 80x, 200x eller 800x linjesatsen betalt, og solsikker, der er lidt mindre end den virkelige artikel (estimeret til over $ 60 millioner), men det er stadig værdsat til 100x, 250x og 1.000x den beløb satset pr. linje.

Vincent Van Gogh gjorde mange selvportrætter, men måske er hans mest berømte den ene mod en blå baggrund, der bruges som det vilde symbol. Dette billede vil erstatte andre for at fuldføre yderligere vindende kombinationer og for at gøre det lettere, kan det males i mønstre for at fylde flere tilstødende pletter på hjulene ad gangen. Du kan se 1×2, 2×1, 2×2 eller 3×3 blokke af det vilde symbol i tilfældige tider, selvom det ikke rent faktisk er noget værd, og det kan ikke erstatte bonussymbolet.

En Genial Splash

Kunstnerens malepalet ses til venstre for hjulene, og det er ikke kun der til dekoration, da farvefarver kan forekomme tilfældigt ud for ethvert symbol i enhver tur. Disse lilla, orange, grønne eller blå pletter er Color Splash-funktionen og bliver flyttet over til paletten, når de vises.

Hver vil tilføje en funktion, der vil blive overført til eventuelle gratis spinspil, med den lilla splash tilføje en gratis spin. Hvis du samler 11 lilla stænk, tjener du 15 gratis spil. Orange tilføjer en ekstra multiplikator til gratis spins vinder, og seks stænk vil se gevinster multipliceret med syv gange i gratis spins. Grønne vil tilføje ekstra vilde symboler, og du kan tjene op til fem flere wilds på tværs af forskellige hjul. Hvert blåt sprøjt fjerner et lavere værdisplaykort symbol fra blandingen under de frie spil, men du skal vente på, at tre eller flere bonus symboler skal lande, før du høster fordelene ved Color Splash-funktionen.

Maleri efter tal?

Land en stor sejr og din behandlet til Starry Night maleri spredt over spillet, med stjernerne glødende på en lille surrealistisk måde. Det er endnu en smart tilsætning til, hvordan Van Gogh video slot fungerer. Dette er et usædvanligt spil, at alle, der værdsætter værkerne i dette urolige geni, vil nyde, ligesom spillere, der bare kan se på smukke billeder, mens de udløser unikke bonusfunktioner.

Leave a Reply