Spilleautomater Spil Shogun of Time fra JFTW gratis gjennomgang, hvor og hvordan du spiller online?

Spil Shogun of Time fra JFTW gratis

Cyberpunk-inspireret 243 win måder handling

Shogun of Time er en ny spilleautomat i 2019, der drives af Microgaming-partnere og uafhængige studio Just For The Win. Kombinerer elementer fra det gamle Japan med avanceret high-tech cyberpunk, centrerer historien omkring en kvindelig samurai krigsherre og hendes alter ego, cybergirl. Samurai’s & Ninjas er et tema jeg har set et par gange før i Ninja Fruits and Ninja Chef. Lad os se JFTW’s tage på det.

Spil beskrivelse:

  • Type: 5 hjul, 3 rækker, 243 Vindveje
  • RTP: 96,02%
  • Maks. Gevinstpotentiale: 2717x
  • Volatilitet: M
  • Væddemål: 1 kr. – 1000 k.r
  • Funktioner: Reel Split Respins, Free Spin Bonus
  • Udgivelsesdato: 13. februar 2019

Set i en futuristisk version af Tokyo, er det en simpelthen udformet uden innovative ambitioner. Begyndende med kun 4 hjul og 81 betalingslinjer, syntes Just For The Win tilsyneladende, at det ville være en god ide at fjerne den femte hjul, så du kunne tjene det ved at udløse funktionerne. Det lyder som en hel del for mig. Ikke rigtig.

Kan afspilles på tværs af alle enheder fra mellem 1 og 1000 kr. et spin, det kommer med et sæt neon-stil A, K Q, J og 10 royals samt mønter, fans, brystplader, ansigtsmasker og samurai hjelme. Hold øje med det topværdige spillogo, da 5 på tværs af en fuld payline giver dig 12 gange din indsats. Cyberpunk-pigen er den vilde og har samme værdi som topsymbolet. Selvfølgelig udfører den også alle de typiske substitutionsopgaver.

Hvordan man vinder

Landing en 4 af en slags vindende combo i basisspillet udløser Reel Split Re-spin. Når dette sker, bliver alle hjulene låst på plads, og en 5-hjuls er tilføjet midt i hjulsætet, som derefter spinder igen, hvilket forhåbentligt resulterer i en større vindende kombination.

Det handler dog om fri spin-funktionen. For en invitation, land 3 eller 4 scatter symboler til at starte med 8 eller 16 gratis spins. Med alle 5 hjul nu i spil, vil du drage fordel af en pay-both-ways hjulsæt og 243 sejre måder. Endvidere bliver midterrullen en fuldt stablet vild, der forbliver låst på plads i hele funktionen.

Shogun of Time (Just For The Win): Konklusion

Som du sikkert kan fortælle, er Shogun of Time en ret grundlæggende og simpel spilleautomat online for begyndere med et ulige hjulsdesign. Fjernelse af 5. hjulet for at gøre en funktion ud af det er lidt latterlig og kommer på tværs som en uinspireret tilgang. Desuden er det 2700x max vinderpotentiale for lavt for mig at blive lige eksternt afsluttet og kende dine chancer for at lande en episk sejr (90 + gange din indsats) er 1 i 1422 i denne spillemaskine er bare helt forfærdelig. Sammenlign dette med Ecuador Gold, som jeg gennemgåede lidt tilbage, hvor du kunne vinde 10.000 gange din sejr.

Just For The Win har du lavet et par gode spil indtil videre i din korte historie. Fortsæt venligst på det stribe!

Leave a Reply